| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
καλησπέρα και πάλι από έμενα. πως μπορώ να πάρω από το φύλλο 2 όλη την γραμμή ας πούμε α2 και να την πάω στο φύλλο 1 στα ανάλογα κελιά.αν γίνετε και με διπλό clik στο επώνυμο. ευχαριστώ! |
|
| |||
| |||
|
Ρίξε μια ματιά....ως ιδέα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 18:56. |
|
| |||
| |||
|
φιλέ χρηστό είναι πολύ καλό αυτό που μου έστειλες αλλά έχω το έξεις. όταν πατώ νέα επαφή διαγράφει τα στόχευα που σημαίνει και την συνάρτηση που έχεις κανελιούς μπορούμε να το αποφύγουμε αιτούν το γράφαμε να τα πηγαίνει κάπου άλλου με το πάτημα της επιλογής και από εκεί κάθε φορά να τα στέλνει στο πελάτη? Δεν άλλαξα την ονομασία γιατί δεν το είχε δει. |
|
| |||
| |||
|
Δες αν σε βοηθά... Γιατί δε διαγράφεις τα άχρηστα Modules? Εϊχα διορθώσει και κάποια ορθογραφικά! ... Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που επανέρχεσαι κάθε φορά με το αρχείο πριν τις βελτιώσεις? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 18:56. |
|
| |||
| |||
|
Το έχω αυτό σαν δείγμα από πού για πού γιατί. Όταν το τελεύσω θα το στείλω να μου πείτε την γνώμη σας. |
|
| |||
| |||
|
Χρηστό είναι αυτό που θέλω …… Πες μου μόνο πώς να το κάνω .αν θέλεις να διαγράψεις όλα τα αλλά και κρατά τα δικά σου να το δω πως το έκανες .το κουμπί επιλογές είναι διαφορετικό? Α και το RefCust θα το βάλω σε άλλη θέση και θέλω να βγαζει το επώνυμο. |
|
| |||
| |||
|
"Μελέτησε" το δείγμα...και προσάρμοσέ το.... Στο Φύλο2 θα χρειαστεί να προσθέσεις επιπλέον στήλες...τόσες όσες και τα δεδομένα που θέλεις να ενημερώνεις πατώντας το κουμπί "Επιλογή". Δες τη συνάρτηση που είναι περασμένη στο Φύλο "bill1", στο Επώνυμο και το Όνομα και, δούλεψε αντίστοιχα. Κάθε στήλη στο Φύλο2, όπως θα δεις, έχει και το δικό της όνομα ώστε να αναφέρομαι σ' αυτή... 1) Τύποι>Διαχείριση Ονομάτων>Δες ποιες περιοχές Ονοματίζω (Εικόνα 1) 2) Προγραμματιστής>VB>Module 6 ... Αλλαγή 3) Για το κουμπί "Επιλογή" > Δεξί κλικ πάνω στο Φύλο2>Προβολή κώδικα (Command Button1) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 18:56. |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ πολύ θα τα κάνω το βράδυ και θα σου πω.
|
|
| |||
| |||
|
Χρήστο Καλησπέρα Όλα κομπλέ εκτός από το κουμπί επιλογές. Έχω Excel2007.εν βλέπω αυτό που μου γράφεις εισαγωγη-Διαχειριση ονομάτων. |
|
| |||
| |||
|
καλήμερα χρηστό. πως πάω δαχειριση ονόματος? αυτο . Δεξί κλικ πάνω στο Φύλο2>Προβωλή κώδικα (Command Button1) δεν μου το βγάζει όταν κάνω δεξί κλικ ούτε στο φύλλο ούτε στο κουμπί . |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] μετακίνηση σε πολλά κελιά μαζί | kolekas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-10-15 11:36 |
| Μετακίνηση με ροδέλα ποντικιού | Άλκης 71 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 05-11-14 07:45 |
| Ενημέρωση ComboBox μετά απο διπλό κλίκ | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-02-14 07:19 |
| Μετακίνηση αρχείου μέσω vba | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 28-11-13 19:09 |
| [Excel07] Εισαγωγή κελιού σε άλλο κελί με διπλό κλικ του ποντικιού | ΠΑΥΛΟΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-09-10 10:05 |
Η ώρα είναι 07:51.

Υβριδικός τρόπος