| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
χαιρετω τους φιλους του φορουμ. ειμαι πολυ χαρουμενος που βρισκω λυσεις σε θεματα που εκλεβαν τον χρονο μου. στις δυσκολες μερες που περναμε οι περισσοτεροι απο εμας, χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι που βοηθουν και παρεχουν λυσεις σε οσους χρειαζονται ενα παραπανω βοηθημα για να κανουν την εργασια τους πιο ευκολη κ γρηγορη. το νεο θεμα που αναζητα λυση παρουσιαζετε στο φυλλο εξελ. ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Μορφέα, δες το συνημμένο. Φιλικά/Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 01-09-15 στις 19:47. Αιτία: Αλλαγή συνημμένου για αντιμετώπιση κενών κελιών |
|
| |||
| |||
| !!!!!, ευχαριστω πολυ Γιωργο, η βοηθεια που μου εχεις δωσει ειναι απιστευτα υπεροχη.
|
|
| |||
| |||
|
Μορφέα στο συνημμένο χρησιμοποιώ έναν απλούστερο τύπο.
|
|
| |||
| |||
| Γεια σας , μια δυσκολοτερη προσεγγιση υπολογισμου ποσοστου αναζητω. στο φυλλο εξελ που ανεβαζω στην στηλη Y στο καφε πλαισιο ειναι ο προσθετος προβληματισμος που προεκυψε. ευχαριστω για τον χρονο σας |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Μορφέα δες το συνημμένο. Ελπίζω να κατάλαβα το ζητούμενο. Φιλικά/Γιώργος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Καταχώρηση ποσού και ποσοστού σε ένα κελί | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 03-06-19 19:23 |
| [Συναρτήσεις] υπολογισμός ποσοστού (περιπτώσεις με 0) | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 28-07-16 14:40 |
| [ Υποφόρμες ] Μαζική αλλαγή πεδίων ποσοστού | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 10-04-16 12:20 |
| Υπολογισμός φπα | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 18-03-15 18:10 |
| [Μορφοποίηση] Συνέχεια Σωστού Ποσοστού. | shotcon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 19-07-13 00:01 |
Η ώρα είναι 08:25.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο