| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω, έχω ενα αρχειο excel στο οποίο περνάω κάποια μητρώα ονοματεπώνυμα και διάφορα άλλα στοιχεία, θα ήθελα αν γίνεται την ώρα που πληκτρολογώ τον αριθμό μητρώου (να γίνεται ο έλεγχος στην στήλη του μητρώου) να μου λέει το excel αν υπάρχει διπλοεγραφή και να μου την εμφανίζει, χρωματίζει ...... : 032: σας ευχαριστώ πολύ!!!! |
|
|
|
Η απλούστερη μέθοδος είναι: Στην στήλη που θέλεις πχ Μητρώο ... κάνε μορφοποίηση υπό όρους, «διπλότυπα» και χρωμάτισε με όποιο χρώμα θέλεις. |
|
| |||
| |||
|
΄Καλημέρα ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!! είναι μια χαρά δουλευει άψογα!!!
|
|
| |||
| |||
|
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα, αν θέλω να ελεγχω διπλοεγγραφή σε δύο κελιά τι ακριβώς πρέπει να κάνω ? ανεβάζω ένα φύλλο για να γίνει κατανοητό ευχαριστώ πολύ!!!!! |
|
|
|
Ακριβώς το ίδιο θέμα, το έχουμε ξανακάνει, σχετικά πρόσφατα. Με την ολοκλήρωση της εισαγωγής, γίνεται Validation με VBA και παίρνει ο χρήστης ένα μνμ, αν υπάρχει διπλότυπο. Ψάξε λίγο ... Αν βρω το link, θα το ανεβάσω, γιατί είναι καλό θεματάκι και αξίζει να το έχει κανείς. |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
|
|
|
|
Καλημέρα. Δεν βρήκα το συγκεκριμένο post ... Τα θέματα πλέον, είναι πολλά και θέλουν αρκετό ψάξιμο. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να κάνεις, καλή δουλειά με μορφοποίηση υπό όρους και πάλι αλλά σε δύο στήλες και χρήση Countifs... Περισσότερα, στο βιβλίο που ακολουθεί. |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Διπλοεγγραφή στοιχείων σε ομαδοποιημένη κατηγορία στην Έκθεση | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 18-02-10 08:41 |
Η ώρα είναι 18:58.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο