| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Παιδιά γεια σας και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας Θέλω να αντιμετωπίσω το έξης ζήτημα Έχω δύο βιβλία. Στο πρώτο βιβλίο (υπολογισμοί) κάνω διάφορους υπολογισμούς οι οποίοι εμφανίζονται με ειδική επικόλληση στο δεύτερο βιβλίο (αποτελέσματα). Άρα το πρώτο βιβλίο (υπολογισμοί) είναι η βάση υπολογισμών ενώ το δεύτερο (αποτελέσματα) αποτελεί τη σύνοψη του πρώτου βιβλίου και τρόπον τινά λειτουργεί ως πρότυπο το οποίο θέλω να το αποθηκεύω κάθε φορά και με διαφορετικό όνομα. Το πρόβλημα που προκύπτει είναι ότι όταν στο πρώτο βιβλίο αλλάζω τα δεδομένα, όπως είναι φυσικό, αλλάζουν και τα δεδομένα στο δεύτερο βιβλίο παρότι το έχω σώσει με διαφορετικό όνομα κάθε φορά (π.χ. αποτέλεσμα 1, αποτέλεσμα 2, αποτέλεσμα 3 κ.οκ. Το ερώτημα είναι εάν υπάρχει τρόπος να αποθηκεύω το βιβλίο (αποτελέσματα) ως (π.χ. αποτέλεσμα 1, αποτέλεσμα 2, αποτέλεσμα 3 κ.οκ.) έτσι ώστε όταν αλλάζω τα δεδομένα στο βιβλίο (υπολογισμοί) να μην αλλάζουν και τα αποτελέσματα στα βιβλία (αποτέλεσμα 1, αποτέλεσμα 2, αποτέλεσμα 3) αλλά μόνο στο βιβλίο (αποτελέσματα), το οποίο μετά θα το κάνω save as αποτέλεσμα 4 κοκ. Ελπίζω να είμαι κατανοητός και ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πάνος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gr8styl : 07-02-10 στις 12:24. Αιτία: add prefix |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Συγκέντρωση βιβλίων σε ενα | Ζαχαρίας | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-12-16 12:20 |
| [Γενικά] Άντληση δεδομένων τεσσάρων βιβλίων από ένα άλλο βιβλίο | stefanos1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 07-09-14 08:46 |
| Σύνδεση πινάκων | Σκτετε | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-02-13 04:47 |
| [Excel07] Σύνδεση φύλλων??? | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 11-05-12 16:20 |
Η ώρα είναι 20:38.

Θεματικός Τρόπος