| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γεια σε όλους. Έχω 2 στήλες με σετ αριθμητικών δεδομένων στο Excel. Ας πούμε στήλη Α και Β με Xi, Yi , όπου τα Xi και Yi είναι σε διπλανά κελιά μεταξύ τους στην στήλη Α και Β αντίστοιχα. Τα σετ αυτά χωρίζονται με κενές γραμμές (2 έως 4 σειρές) μεταξύ τους. Ο αριθμός των σετ, καθώς και των δεδομένων σε κάθε σετ δεν είναι σταθερός. Θέλω (χωρίς κώδικα), για κάθε σετ δεδομένων ξεχωριστά, να μου υπολογίζει τα αθροίσματα Xi+1 * Yi και Xi * Yi+1. (Δευτερευόντως αλλά όχι απαραίτητο, αν γίνεται να μου βγάζει και κάποιο μήνυμα σφάλματος κατά τον υπολογισμό, όταν κάποιο από τα παραπάνω δεδομένα δεν είναι αριθμός, λόγω λανθασμένης εισαγωγής δεδομένων). |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] sumproduct και sumifs | George Nestor | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 14-12-16 19:32 |
| [Συναρτήσεις] SUMPRODUCT ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ | maras00 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-04-16 16:23 |
| [Excel07] Χρήση της SUMPRODUCT() | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 15-09-15 07:36 |
| [Συναρτήσεις] SUMPRODUCT σε πίνακα | serafeim | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-03-13 17:38 |
| [Συναρτήσεις] excel2003 sumproduct | shotcon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-02-12 19:59 |
Η ώρα είναι 13:08.

Θεματικός Τρόπος