| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, Έχω αλλάξει τα στοιχεία στα 2 πρώτα φύλλα του επισυναπτόμενου παραδείγματος. Στο total όμως , και με τους 2 τρόπους που μου έχουν προταθεί δεν μπορώ να πάρω τα σύνολα (παραμένουν τα αρχικά δεδομένα που είχα εισάγει) Σίγουρα κάνω κάτι λάθος, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς. Όταν πατάω ανανέωση εμφανίζεται το μήνυμα "Η αναφορά δεν είναι έγκυρη" Ευχαριστώ πάρα πολύ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] αθροισμα ποσοστων απο διαφορετικα κελια και φύλλα εργασιας | ΦιλιπποςΜ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 05-06-15 12:09 |
| [Γενικά] Σύνολα σε διαφορετικά ανόμοια φύλλα excel | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 25-04-15 21:17 |
| [Συναρτήσεις] Συνένωση 2 πινάκων με μια κοινή στήλη σε 2 διαφορετικά φύλλα | alrig | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 16-11-13 20:04 |
| [Excel07] Αυτόματη μεταφορά στοιχείων από διαφορετικά φύλλα Excel | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-06-13 21:07 |
| [Συναρτήσεις] Συνδυασμός αποτελεσμάτων από διαφορετικά φύλλα | heliastz | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-09-12 20:06 |
Η ώρα είναι 10:09.

Θεματικός Τρόπος