Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Γεια σας, Δύο ερωτήσεις Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, υπάρχει τρόπος ενα pivot table στο sheet2, που παιρνει δεδομένα από το sheet1 τα οποια αλλάζουν, να ενημερώνεται αυτόματα (χωρίς κάθε φορά να κάνω refresh) ; Η δευτερη ερώτηση έχω παρατηρήσει ότι όταν έχω ημερομηνίες και τις βάζω σαν φιλτρο αναφοράς στο pivot table, δεν μου τις αναγνωρίζει σαν ημερομηνίες αλλα μου τις βγάζει 1/1/2014 κτλ αντί για δενδρο 2015 _ Μαι _ 14 .. γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να το αλλάξω αυτό ; και να φαίνονται σαν ημερομηνίες ; Ευχαριστώ πολύ ! |
|
![]()
Στο συμβάν Calculate ή Change (ανάλογα με τις ανάγκες) του φύλλου που έχεις τα δεδομένα, βάλε τον κώδικα: Κώδικας: Sheet1.PivotTables("PivotTable1").RefreshTable Sheet1 = κωδικό όνομα φύλλου PivotTable1 = όνομα πίνακα που θα ανανεώνει (πιθανόν να υπάρχουν 2 ή περισσότεροι) Φυσικά και αναγνωρίζονται ως ημερομηνίες. Η εμφάνιση «μη δένδρο» δεν έχει να κάνει με την μορφή των δεδομένων. Αν κάνεις δεξί κλικ και δεις την μορφοποίηση θα γίνει κατανοητό. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Αυτόματη ανανέωση του filter μόλις επιλέγουμε ενα sheet | dalavouras | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-06-13 12:42 |
[Συναρτήσεις] Αυτόματη ανανέωση γραφήματος μέσω επικύρωσης | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 10-07-12 12:59 |
[VBA] Format Ημερομηνίας | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-10-11 21:42 |
Format Ημερομηνίας | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-06-10 17:49 |
[Συναρτήσεις] Start Date - End Date | Chris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 29-11-09 16:28 |
Η ώρα είναι 10:57.