| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας , και μπράβο σε όλους για την καλή δουλειά που γίνεται σε αυτό το forum. Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πίνακα που θέλω να φτίαξω , αν έχει αυτη την δυνατότητα το excel. Επισυνάπτω τον πίνακα για να γίνω κατανοητός . Έχω λοιπόν αυτόν τον πίνακα , που σύμφωνα με τις διαστάσεις βρίσκεις την τιμή του προιόντος. Αν ας πούμε έχω ένα προιόν 300Χ300 η τιμή αυτού είναι 404 € . Θα μπορούσα στα κελία κάτω απο τον πίνακα , δίνοντας την διάσταση να μου δίνουν ώς αποτέλεσμα την τιμη ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| |||
| |||
|
μάλλον ξέχασα να ανεβάσω τον πίνακα |
|
|
|
Καλημέρα. Στέλιο, καλώς ήλθες στην παρέα, του ms-office.gr Μια απλή INDEX, απαντά στο ζητούμενο. Επιπλέον, έγινε μια μορφοποίηση, για την «οπτική» του θέματος. Στην μορφοποίηση, προσοχή στο πως χρησιμοποιούμε, το σύμβολο $ Περισσότερα, στο βιβλίο που ακολουθεί. |
|
| |||
| |||
|
Τέλειο! ευχαριστώ πολύ . Ναι είναι καλύτερα έτσι όπως το έκανες γιατί αποφέυγεις τα ατυχήματα .... |
|
|
|
Το ίδιο αποτέλεσμα βασισμένο στο θέμα: http://www.ms-office.gr/forum/excel-...irect-tip.html με χρήση ονομάτων & INDIRECT |
|
| |||
| |||
|
Δουλεύουν και τα 2 τέλεια και μπορούν να κάνουν την δουλειά μου. Ευχαριστώ πολύ |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Εκτύπωση] Επιλογή στηλών πίνακα | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 09-12-15 15:22 |
| [ Εκθέσεις ] Προσθήκη κενών γραμμών σε έκθεση σύμφωνα με επιλογή που έχουμε κάνει σε πίνακα | qaggelos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 09-12-14 19:38 |
| [ Πίνακες ] Αυτόματη καταχώρηση πεδίων πίνακα Α από πίνακα Β όταν καταχωρώ στοιχεία από μια στήλη | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 17-01-14 23:42 |
| Δημιουργία πίνακα με χρήση δεδομένων από έναν άλλο πίνακα και ένα ερώτημα | nikosmin | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-13 12:53 |
| [ Ερωτήματα ] Ενημέρωση ενός field πίνακα από 3 Rows άλλου πίνακα | stathas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 23-05-10 10:36 |
Η ώρα είναι 08:11.

Υβριδικός τρόπος