![]() |
Επιλογή απο Πίνακα Καλημέρα σας , και μπράβο σε όλους για την καλή δουλειά που γίνεται σε αυτό το forum. Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πίνακα που θέλω να φτίαξω , αν έχει αυτη την δυνατότητα το excel. Επισυνάπτω τον πίνακα για να γίνω κατανοητός . Έχω λοιπόν αυτόν τον πίνακα , που σύμφωνα με τις διαστάσεις βρίσκεις την τιμή του προιόντος. Αν ας πούμε έχω ένα προιόν 300Χ300 η τιμή αυτού είναι 404 € . Θα μπορούσα στα κελία κάτω απο τον πίνακα , δίνοντας την διάσταση να μου δίνουν ώς αποτέλεσμα την τιμη ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
1 Συνημμένο(α) μάλλον ξέχασα να ανεβάσω τον πίνακα :thumbdown: |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα. Στέλιο, καλώς ήλθες στην παρέα, του ms-office.gr Μια απλή INDEX, απαντά στο ζητούμενο. Επιπλέον, έγινε μια μορφοποίηση, για την «οπτική» του θέματος. Στην μορφοποίηση, προσοχή στο πως χρησιμοποιούμε, το σύμβολο $ Περισσότερα, στο βιβλίο που ακολουθεί. |
Τέλειο! ευχαριστώ πολύ . Ναι είναι καλύτερα έτσι όπως το έκανες γιατί αποφέυγεις τα ατυχήματα .... |
1 Συνημμένο(α) Το ίδιο αποτέλεσμα βασισμένο στο θέμα: http://www.ms-office.gr/forum/excel-...irect-tip.html με χρήση ονομάτων & INDIRECT |
Δουλεύουν και τα 2 τέλεια και μπορούν να κάνουν την δουλειά μου. Ευχαριστώ πολύ |
| Η ώρα είναι 08:11. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.