| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γειά σε όλους Έχω στο Excel στην στήλη Α κάποια δεδομένα (κείμενο, αριθμούς) και κενά κελιά. Ας πούμε για παράδειγμα στα Α1:Α100. Ψάχνω έναν τρόπο, να βρίσκω αυτόματα τις τιμές με κείμενο που υπάρχουν σε αυτήν την στήλη και μετά να μου λέει πόσες φορές συναντιέται η κάθε τιμή. Ας πούμε για παράδειγμα ότι σε αυτήν την στήλη υπάρχουν οι τιμές: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ σε 5 τυχαίες θέσεις, ΓΙΩΡΓΟΣ σε 3 τυχαίες θέσεις και ΜΙΣΘΟΣ σε 12 τυχαίες θέσεις. Θέλω να μου γράφει κατά μήκος της γραμμής Β1 (δηλαδή στην Β1 C1 D1 κλπ) ότι βρήκε: την τιμή ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ (και να το γράφει στο Β1 και από κάτω στο Β2 ότι αυτή η τιμή εμφανίζεται 5 φορές στην στήλη Α1:Α100), το ΓΙΩΡΓΟΣ (στο C1 και από κάτω στο C2 ότι το βρήκε 3 φορές), το ΜΙΣΘΟΣ (στο D1 και από κάτω στο D2 ότι το βρήκε 12 φορές) κοκ. Ευχαριστώ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γράφημα] Γράφημα Πίτας - Ομαδοποίηση τιμών από διάφορες κατηγορίες | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 30-12-13 14:13 |
| [VBA] Αναζήτηση και πέρασμα τιμών σε UserForm | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 20-05-13 00:11 |
| Ομαδοποίηση | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 29-05-11 03:32 |
| [Excel07] Ομαδοποίηση | Χρήστος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-05-11 18:27 |
Η ώρα είναι 11:33.

Θεματικός Τρόπος