| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γεια σε όλους Έχω έναν πίνακα στο Excel, όπου περνάω τακτικά κάποια δεδομένα κάθε μήνα. Στην επικεφαλίδα του πίνακα, κατά μήκος της γραμμής, έχω με τη σειρά όλους τους μήνες του έτους με τη μορφή: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ,................., ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ. Ψάχνω έναν τρόπο, όταν μπαίνω να περάσω δεδομένα, να μου κάνει κάθε φορά, κόκκινο το κελί του τρέχοντος μήνα (Π.χ. για τώρα να μου κάνει κόκκινο το κελί ΜΑΡΤΙΟΣ, τον επόμενο μήνα το κελί ΑΠΡΙΛΙΟΣ κλπ.) Ευχαριστώ. |
|
|
|
Καλημέρα Αυτός ο «πίνακας» είναι όντως πίνακας ή περιοχή; |
|
| |||
| |||
|
Είναι ένας πίνακας, που απλά επάνω έχει τον μήνα και κάτω από τον μήνα καταχωρούνται δεδομένα.
|
|
|
|
Λόγω των περιορισμών που έχουμε, στις κεφαλίδες πινάκων, ένας τρόπος, θα μπορούσε να είναι και αυτός, που υπάρχει, στο πιο κάτω βιβλίο. |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ Σπύρο εύκολος και σύντομος τρόπος αλλά εγώ τα έχω σε κεφαλαία και δεν μου δουλεύει. Μήπως μπορούμε κάτι σε συναρτήσεις τύπου MONTH() και σχετικά; |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Γιώργο, δες μια άλλη προσέγγιση στο συνημμένο. Φιλικά/Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 23-03-15 στις 16:26. Αιτία: αλλαγή συνημμένου (προσθήκη και άλλης λύσης) |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο φαίνεται να δουλεύει Ευχαριστώ |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση Υπό όρους | Spirosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 08-11-17 11:44 |
| [Μορφοποίηση] μορφοποιηση υπο ορους | ευη79 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 01-12-14 18:23 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση υπό όρους | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 12-03-13 12:55 |
| Μορφοποίηση υπο όρους | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 16-10-12 07:35 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση υπό όρους | Χρήστος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 20-10-11 13:10 |
Η ώρα είναι 07:46.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο