| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του φόρουμ Καλησπέρα Το πρόβλημά μου είναι η αύξηση μία λίστας. Δηλ. έχω φτιάξει μία λίστα μέχρι την 30η στήλη (λόγω χάρη), αλλά εγώ θέλω να συνεχίσω να προσθέσω στοιχεία στην 31η, 32η κοκ στήλη Πως μπορώ να το κάνω;;;;. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. |
|
| |||
| |||
|
δεν κατάλαβα τι ζητάς...
|
|
| |||
| |||
|
Έχω φτιάξει πίνακα και έχω ονομάσει μια στήλη ..... και είναι μέχρι την στήλη 30 και θα ήθελα να την αυξήσω να προσθέσω νέα στοιχεία. |
|
| |||
| |||
|
ψάχνοντας βρήκα την λύση και αυτή είναι πάς στον πίνακα και στην στήλη που θέλεις να αυξήσεις κάνει κλικ δεξί και κάνεις εισαγωγή γραμμής. |
|
| |||
| |||
|
Ναι σωστά! Επίσης αν θέλεις να προσθέσεις πολλές στήλες μαζεμένες και δεν θέλεις να το κάνεις χειροκίνητα, μπορείς από τις ιδιότητες του πίνακα (μέσα από την καρτέλα σχεδίαση) να πατήσεις στην Αλλαγή μεγέθους και να του ορίσεις εκ νέου την περιοχή του. |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του Φόρουμ γειά σας. Φίλε Νίκο σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου και θα ήθελα να την ολοκληρώσεις και να μου πεις πως μπορώ να το κάνω αυτό (αναλυτικά) γιατί έψαξα και δεν βρήκα Παράθεση:
Σε ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
|
Αφού επιλέξεις ένα κελί μέσα στον πίνακα, στην κορδέλα σου βγάζει ένα επιπλέον μενού "Εργαλεία πίνακα" και από κάτω του "Σχεδίαση". Το πρώτο κομμάτι του είναι οι ιδιότητες. Κάτω από το όνομα, λέει "Αλλαγή μεγέθους πίνακα". Μόλις πατήσεις εκεί, σου γράφει σε πια κελιά είναι ο πίνακάς σου. Οπότε πηγαίνεις στο δεύτερο κομμάτι και αλλάζεις το γράμμα μετά το $. Αν για παράδειγμα είναι ο πίνακάς σου στην περιοχή "=$A$8:$E$15" δηλαδή μέχρι την 5η στήλη και θες να τον πας μέχρι την 15η, θα αλλάξεις το γράμμα E με το γράμμα O. Στην έκδοση του 2003 δεν ξέρω αν έχει την ίδια διάταξη, αλλά λογικά μέσα από τα μενού κάπου θα βρεις την αντίστοιχη διαδικασία! Ελπίζω να βοήθησα. |
|
| |||
| |||
|
Νικόλα σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου. Δεν το εύρισκα γιατί δεν το είχα κάνει πίνακα Τώρα όλα ΟΚ και όπως έχω πει τόσες φορές η βοήθειά σας και ο χρόνος σας ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ Νάστε καλά να βοηθάτε |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] ...Επιλογή αναπτυσσόμενης λίστας...... | Lefteris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 23 | 14-11-16 12:13 |
| [Συναρτήσεις] Αυτόματη αύξηση (κωδικού) κατά 1 σε πίνακα | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 27 | 02-11-15 00:59 |
| [Συναρτήσεις] Κατηγοριοποίηση λίστας τιμών | Fallia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-03-15 15:46 |
| [ Φόρμες ] Αυτόματη αύξηση τιμής αλλά... σε λεπτά της ώρας | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-09-12 22:09 |
| [Συναρτήσεις] Μοναδικές εγγραφές λίστας. | gr8styl | Excel - Tips & Tricks | 0 | 13-04-11 00:54 |
Η ώρα είναι 06:17.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο