Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [VBA] Εμφάνιση καρτέλας από λίστα

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-02-15, 12:06
Όνομα: Βασω
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Εμφάνιση καρτέλας από λίστα

Καλησπέρα σας, θα ήθελα μία βοήθεια για το παρακάτω…

Έχω δημιουργήσει ένα αρχείου πελατών σε excel και με VBA code έχω δημιουργήσει μία φόρμα που εμφανίζει την καρτέλα του πελάτη με κάποιες λεπτομέρειες. Επιλέγοντας το button «Ενημέρωση πελάτη» εμφανίζεται η φόρμα και στη συνέχεια επιλέγοντας το button «εύρεση πελάτη» εμφανίζει πληροφορίες στην καρτέλα για τον συγκεκριμένο πελάτη.
Το πρόβλημα μου είναι ότι λειτουργεί με ισότητα δηλ πρέπει να γράψεις στο text box ακριβώς το λεκτικό της στήλης A του Sheet 1 ενώ θα ήθελαν να λειτουργεί με like και να σου εμφανίζει όλες τις γραμμές της στήλης Α που το λεκτικό του text box «μοιάζει» με αυτό της γραμμής του excel. Δηλ π.χ να γράφω “ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ” και να μου εμφανίζει σε μία λίστα και το «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ» και το «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ» και στη συνέχεια με double click ή check box να εμφανίζει την καρτέλα του συγκεκριμένου πελάτη.
Επισυνάπτω και το αρχείο excel..
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls test10.xls (164,0 KB, 66 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-02-15, 14:44
Όνομα: Βασω
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή

Καμια βοήθεια ;;
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Excel07] Ονομασία καρτέλας σε φύλλο Excel απευθείας από επιλεγμένο κελί...; Iceland Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 05-07-17 16:21
[Συναρτήσεις] Αυτόματη εμφάνιση καρτέλας ggatzos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 05-12-13 10:03
[ Φόρμες ] Επιλογή από λίστα και εμφάνιση λοιπών στοιχείων. xristos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 14-01-12 16:03
δημιουργία καρτέλας χρεοπίστωσης ΤΑΣΟΣ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 28-06-11 08:16
Εμφάνιση πολλαπλών τιμών σε λίστα Σπύρος Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 15-04-10 10:13

Η ώρα είναι 17:17.