| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και πάλι! Έχω μια βάση δεδομένων στην οποία σε ένα κελί δημιουργώ τη διεύθυνση αποθήκευσης σκαναρισμένων εγγράφων στο site μου ( πχ "3w.epirus-cert.gr/images/certifications/epc15lf305.pdf") και με τη χρήση του free QR creator δημιουργώ το jpg αρχείο του qr. Δημιούργησα μια μακροεντολή για να αυτοματοποιήσω τη διαδικασία αλλά δε ξέρω πως να το κάνω να δημιουργεί το jpg αυτόματα για κάθε διαφορετική διεύθυνση. Κάθε κελί έχει διαφορετικό όνομα αρχείου. Σας επισυνάπτω τη βάση δεδομένων αλλά το πρόγραμμα freeQRcreator επειδή είναι exe δε ξέρω αν μπορώ να το στείλω. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Μακροεντολές | ΧρύσαΚ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 24-06-14 21:56 |
| Μακροεντολές | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 13-11-12 04:59 |
| [Γενικά] Μακροεντολές | gpentez | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-01-12 04:04 |
| μακροεντολές ή vba code | lammis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-06-10 20:48 |
Η ώρα είναι 07:16.

Θεματικός Τρόπος