| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
| Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 05-01-12 στις 11:27. Αιτία: Μετατροπη κεφαλαίων σε πεζά. |
|
|
|
Γιώργο αν βάλεις στο google Excel macro ή Εxcel VBA θα πάρεις εκατομμύρια συνδέσμους. Σαν αρχάριος όμως που δήλωσες νομίζω ότι ένα βιβλίο για το Excel και η ενσωματωμένη βοήθεια που περιέχει το Excel θα σε βοηθούσε πολύ περισσότερο, ειδικά για αρχή. Στο φόρουμ έχουν γίνει παρόμοιες συζητήσεις πχ το θέμα "Βοήθημα VBA" στην ενότητα Visual Basic for Applications. Η εκμάθηση VBA απαιτεί γνώσεις προγραμματισμού που δεν ξέρω σε τι επίπεδο είσαι. Για το Excel η αποψή μου είναι ξέχνα την VBA μέχρι να μάθεις καλά το Excel και τις συναρτήσεις του. Φιλικά Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ για τις συμβουλές!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 13-01-12 στις 19:39. Αιτία: Μετατροπή κεφαλαίων σε πεζά. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] qr images με μακροεντολές | Γιάννης Αγγέλης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 04-02-15 16:10 |
| [VBA] Μακροεντολές | ΧρύσαΚ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 24-06-14 21:56 |
| Μακροεντολές | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 13-11-12 04:59 |
| μακροεντολές ή vba code | lammis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-06-10 20:48 |
Η ώρα είναι 06:10.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο