Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων ![]() | Τρόποι εμφάνισης ![]() |
| |||
| |||
![]()
καλημέρα σας, δουλεύω πολύ την access και έχω αρκετά χρόνια να ασχοληθώ με excel. ήθελα να ρωτήσω το εξης: έχω σε πίνακα 3 στήλες - "ημερ. παραγγελίας" (Α) - "ημερ. προσδοκομενης παράδοσης" (Β)- "ημερ. τελικής παράδοσης" (C) με βοήθεια από το forum έχω δημιουργήσει κανόνες μορφοποίησης υπό όρους όπου (B+30>A) να κοκκινίζει το κελί Β, και όπου (Β+5>Α) να πρασινίζει. μου ζητούν όπως και το εξής: όταν το κελί C έχει δεδομένα τότε να απαλλοίφει κάθε μορφοποίηση στο κελί Β. μπορείτε να με βοηθήσετε και με αυτή την συνθήκη? ευχαριστώ εκ των προτέρων, Εύη |
|
![]()
Καλημέρα Αν κατάλαβα καλά το ζητούμενο: Αν η προσδοκώμενη είναι > από παραγγελία +30 τότε κόκκινο Αν η προσδοκώμενη είναι > από παραγγελία +5 τότε πράσινο Αν η παράδοση δεν είναι «κενό» απαλοιφή από προσδοκώμενη μορφοποίησης Οι μορφοποιήσεις θα πρέπει να είναι με την σειρά της εικόνας. |
| |||
| |||
![]()
ευχαριστώ για την κατεύθυνση που μου δίνετε, αλλά μάλλον εγώ δεν κάνω κάτι σωστά επισυνάπτω το παράδειγμα που έφτιαξα να μου πείτε τη γνώμη σας και ίσως την διόρθωσή του! |
|
![]()
Δες την μορφοποίηση στο βιβλίο
|
| |||
| |||
![]()
έτσι δουλεύει αλλά δεν καταλαβαίνω τη διαφορά που κάνουν τα $! ευχαριστώ πολύ. άλλη μια σχετική ερώτηση με τις μορφοποιήσεις κελιών αν θέλω να χρωματίζεται ένα κελί που περιέχει τιμή πώς το γράφω? |
|
![]()
1 Το σύμβολο $, είναι τόσο σημαντικό στην μορφοποίηση, όσο και στους τύπους. Η χρήση του ή όχι (αλλά και το που θα μπει και πως) μπορεί να δηλώσει αν, θα ληφθεί υπ' όψιν, στήλη, κελί ή περιοχή. 2 Ένα κελί με «περιεχόμενο», είναι <>"" ... άρα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Σημείωση: Θα μπορούσε ένα κελί να «φαίνεται» κενό, αλλά αυτό να προέρχεται από, έναν τύπο που αποδίδει κενό. Επειδή λοιπόν, το κελί ουσιαστικά, δεν είναι κενό (περιέχει τύπο) εδώ θέλει άλλη συμπεριφορά... |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τα μαθήματα που μου δίνεται μέσα από το forum. θεωρούσα το excel παιχνιδάκι μπροστά στην access, αλλά τελικά έχω πολύ μελέτη μπροστά μου και πάλι ευχαριστώ |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Μορφοποίηση Υπό όρους | Spirosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 08-11-17 11:44 |
[Μορφοποίηση] Μορφοποίηση υπό όρους | fforward72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-05-12 21:47 |
Μορφοποίηση υπό όρους | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-02-12 21:49 |
[Μορφοποίηση] Μορφοποίηση υπό όρους | Χρήστος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 20-10-11 13:10 |
Μορφοποίηση υπό όρους... | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-04-11 18:28 |
Η ώρα είναι 14:16.