| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
καλημέρα σας, δουλεύω πολύ την access και έχω αρκετά χρόνια να ασχοληθώ με excel. ήθελα να ρωτήσω το εξης: έχω σε πίνακα 3 στήλες - "ημερ. παραγγελίας" (Α) - "ημερ. προσδοκομενης παράδοσης" (Β)- "ημερ. τελικής παράδοσης" (C) με βοήθεια από το forum έχω δημιουργήσει κανόνες μορφοποίησης υπό όρους όπου (B+30>A) να κοκκινίζει το κελί Β, και όπου (Β+5>Α) να πρασινίζει. μου ζητούν όπως και το εξής: όταν το κελί C έχει δεδομένα τότε να απαλλοίφει κάθε μορφοποίηση στο κελί Β. μπορείτε να με βοηθήσετε και με αυτή την συνθήκη? ευχαριστώ εκ των προτέρων, Εύη |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση Υπό όρους | Spirosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 08-11-17 11:44 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση υπό όρους | fforward72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-05-12 21:47 |
| Μορφοποίηση υπό όρους | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-02-12 21:49 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση υπό όρους | Χρήστος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 20-10-11 13:10 |
| Μορφοποίηση υπό όρους... | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-04-11 18:28 |
Η ώρα είναι 23:50.

Θεματικός Τρόπος