| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας σε μια συνάρτηση που να μπορώ από ένα πίνακα που πρέπει αποτελείται από συγκεκριμένα νούμερα 'η γράμματα πχ ( Α Β Γ Δ Ε +) ή (1 2 3 4 5 6 ) όταν κάποιο λείπει να το εμφανίζει. καθώς επίσης όταν κάποιος τύπος δεν έχει ακόμα δεδομένα για να υπολογίσει αντί να γράφει "#ΤΙΜΗ!" να μην εμφανίζει τίποτα. ευχαριστώ εκ των προτέρων file attached |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Κωνσταντίνε, δες μια προσέγγιση στο συνημμένο. Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
καταπληκτική δουλειά Γιώργο, ακριβώς αυτό που ήθελα για άλλη μια φορά. ευχαριστώ πολύ K G |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας... Θα ήθελα να μου πει καποιος την λύση που ψάχνω... Έχω έναν πίνακα με 20στ. και ν-γραμμές. Θέλω μέσα σ΄αυτόν τον πίνακα να βρίσκων εάν υπάρχουν - και όποια υπάρχουν να χρωματίζεται το κελι - τα στοιχεία από έναν δεύτερο πίνακα μονοδιάστατο που μπορεί να αποτελείται από 2 έως 12 στοιχεία. Ευχαριστώ. Vogas Υ.Γ. Δουλεύω σε excel 2007 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη VOGAS : 27-11-14 στις 19:01. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα/Καλημέρα Παναγιώτη καλωσόρισες στην παρέα μας. Δες μια πρόταση στο συνημμένο αρχείο. Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
EYRESH.xlsx |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Παναγιώτη, δες το συνημμένο. |
|
| |||
| |||
| Μπράβο βρε Γιώργη ακριβώς αυτό ήθελα... χίλλια ευχαριστώ...Νά 'σαι καλά.!!!!
|
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Είμαι ο Παναγιώτης πάλι και θα ήθελα και πάλι τα φώτα σου... Στον πινακα που έδωσες - και ξανα σ' ευχαριστώ - με τα εγχρωμα τετράγωνα θα ήταν δυνατο στο τέλος καθε στήλης να μου δείχνει και τον αριθμό των τετραγώνων που χρωματίζονται...??? παραθέτω συνημένο. Ευχαριστώ. EYRESH2a.xlsx |
|
| |||
| |||
| Γιώργο καλημέρα, Είμαι ο Παναγιώτης πάλι και θα ήθελα και πάλι τα φώτα σου... Στον πινακα που έδωσες - και ξανα σ' ευχαριστώ - με τα εγχρωμα τετράγωνα θα ήταν δυνατο στο τέλος καθε στήλης να μου δείχνει και τον αριθμό των τετραγώνων που χρωματίζονται...??? παραθέτω συνημένο. Ευχαριστώ. EYRESH2a.xlsx |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Νούμερο όταν υπάρχει συγκεκριμένο γράμμα | arstmouz | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 09-10-13 10:14 |
| [ Ασφάλεια] Κλείδωμα μετά από συγκεκριμένο αριθμό χρήσεων | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 31-12-12 13:06 |
| [Γενικά] Εμφάνιση δεδομένων των στηλών που περιέχουν συγκεκριμένο αριθμό στην τελευταία γραμμή | Lefteris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 23-10-12 18:44 |
| [Γενικά] Τοποθέτηση διαχωριστικού ανάμεσα σε γράμμα και αριθμό | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 15-05-11 11:11 |
| Δημιουργία Πίνακα Με Συγκεκριμένο Αριθμό Εγγραφών | mistirios | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 42 | 07-09-10 11:58 |
Η ώρα είναι 11:25.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο