![]() |
πως βρίσκουμε από συγκεκριμένο πίνακα αριθμό ή γράμμα που απουσιάζει 1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας σε μια συνάρτηση που να μπορώ από ένα πίνακα που πρέπει αποτελείται από συγκεκριμένα νούμερα 'η γράμματα πχ ( Α Β Γ Δ Ε +) ή (1 2 3 4 5 6 ) όταν κάποιο λείπει να το εμφανίζει. καθώς επίσης όταν κάποιος τύπος δεν έχει ακόμα δεδομένα για να υπολογίσει αντί να γράφει "#ΤΙΜΗ!" να μην εμφανίζει τίποτα. ευχαριστώ εκ των προτέρων file attached |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα Κωνσταντίνε, δες μια προσέγγιση στο συνημμένο. Φιλικά/Γιώργος |
καταπληκτική δουλειά Γιώργο, ακριβώς αυτό που ήθελα για άλλη μια φορά. ευχαριστώ πολύ K G |
Καλησπέρα σας... Θα ήθελα να μου πει καποιος την λύση που ψάχνω... Έχω έναν πίνακα με 20στ. και ν-γραμμές. Θέλω μέσα σ΄αυτόν τον πίνακα να βρίσκων εάν υπάρχουν - και όποια υπάρχουν να χρωματίζεται το κελι - τα στοιχεία από έναν δεύτερο πίνακα μονοδιάστατο που μπορεί να αποτελείται από 2 έως 12 στοιχεία. Ευχαριστώ. Vogas Υ.Γ. Δουλεύω σε excel 2007 |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα/Καλημέρα Παναγιώτη καλωσόρισες στην παρέα μας. Δες μια πρόταση στο συνημμένο αρχείο. Φιλικά/Γιώργος |
1 Συνημμένο(α) Παράθεση:
Συνημμένο Αρχείο 6367 |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα Παναγιώτη, δες το συνημμένο. |
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α) Παράθεση:
Είμαι ο Παναγιώτης πάλι και θα ήθελα και πάλι τα φώτα σου... Στον πινακα που έδωσες - και ξανα σ' ευχαριστώ - με τα εγχρωμα τετράγωνα θα ήταν δυνατο στο τέλος καθε στήλης να μου δείχνει και τον αριθμό των τετραγώνων που χρωματίζονται...??? παραθέτω συνημένο. Ευχαριστώ. Συνημμένο Αρχείο 6381 |
1 Συνημμένο(α) Παράθεση:
Είμαι ο Παναγιώτης πάλι και θα ήθελα και πάλι τα φώτα σου... Στον πινακα που έδωσες - και ξανα σ' ευχαριστώ - με τα εγχρωμα τετράγωνα θα ήταν δυνατο στο τέλος καθε στήλης να μου δείχνει και τον αριθμό των τετραγώνων που χρωματίζονται...??? παραθέτω συνημένο. Ευχαριστώ. Συνημμένο Αρχείο 6382 |
| Η ώρα είναι 10:27. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.