| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους. Σίγουρα κάτι δεν καταλαβαίνω σε αυτό το παράδειγμα με δεδομένο πως η σχέση μου με τους συγκεντρωτικούς πίνακες είναι μάλλον κακή..... Ανοίγω το τρίτο φύλλο, επιλέγω το ΟΝΟΜΑ 1(δες παράδειγμα..) και μετά;;;;; Προσπαθώ με την αναφορά συγκεντρωτικού πίνακα, αλλα μάλλον δεν βάζω στη σωστή θέση τα δεδομένα και μου βγαίνουν ..περίεργοι πίνακες.... έχει κάποιος την υπομονή να μου δείξει;;; Καί αν γίνει αυτό, τότε αν θέλω να αλλάξω τα ονόματα στις στήλες, να προσθέσω ή να αφαιρέσω στήλες και να προσθέσω και άλλα ονόματα, τι κάνω;; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.... Φιλικά Λευτέρης. ![]() ![]() ![]() |
| Ετικέτες |
| pivot, vba, video, βίντεο, συγκεντρωτικός πίνακας, συναρτήσεις |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] διαχωρισμος χωρις την παυλα | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 29-07-15 13:58 |
| [ Ερωτήματα ] Διαχωρισμός Πεδίου σε πεδία | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-12-14 17:51 |
| Διαχωρισμός ΒΔ σε επίπεδο χρηστών | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 17-11-13 10:03 |
| [ Πίνακες ] Διαχωρισμός πίνακα | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 05-06-13 07:52 |
| [ Εκθέσεις ] Διαχωρισμός ονοματεπώνυμου | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 08-05-11 00:45 |
Η ώρα είναι 21:52.

Θεματικός Τρόπος