Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Διαχωρισμός σε φύλλα

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 11-05-11, 11:55
Lefteris
Guest

Red face Κάτι δεν ξέρω.....

Καλημέρα σε όλους.
Σίγουρα κάτι δεν καταλαβαίνω σε αυτό το παράδειγμα με δεδομένο πως η σχέση μου με τους συγκεντρωτικούς πίνακες είναι μάλλον κακή.....
Ανοίγω το τρίτο φύλλο, επιλέγω το ΟΝΟΜΑ 1(δες παράδειγμα..) και μετά;;;;; Προσπαθώ με την αναφορά συγκεντρωτικού πίνακα, αλλα μάλλον δεν βάζω στη σωστή θέση τα δεδομένα και μου βγαίνουν ..περίεργοι πίνακες....
έχει κάποιος την υπομονή να μου δείξει;;;
Καί αν γίνει αυτό, τότε αν θέλω να αλλάξω τα ονόματα στις στήλες, να προσθέσω ή να αφαιρέσω στήλες και να προσθέσω και άλλα ονόματα, τι κάνω;;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων....
Φιλικά
Λευτέρης.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls One2many (1).xls (62,0 KB, 22 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Ετικέτες
pivot, vba, video, βίντεο, συγκεντρωτικός πίνακας, συναρτήσεις

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] διαχωρισμος χωρις την παυλα GreekPowers Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 29-07-15 13:58
[ Ερωτήματα ] Διαχωρισμός Πεδίου σε πεδία jimrenoir Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 18-12-14 17:51
Διαχωρισμός ΒΔ σε επίπεδο χρηστών γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 17-11-13 10:03
[ Πίνακες ] Διαχωρισμός πίνακα gaz_manos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 12 05-06-13 07:52
[ Εκθέσεις ] Διαχωρισμός ονοματεπώνυμου mgeorge Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 08-05-11 00:45

Η ώρα είναι 21:52.