| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους! Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό! Έχω ένα excel με 3 sheets. Στο 3ο sheet Κάνω υπολογισμούς πρακτικά. Χρησιμοποιώ στο 3ο sheet σε μία στήλη την εξής συνάρτηση: =COUNTIF(September!C:C;October!C7)>0 Έτσι ώστε να μπορώ να δω εάν η τιμή από το ένα sheet ανιχνευτεί στη στήλη του άλλου sheet και το κάνω populate (δηλαδή να το κάνω αντιγραφή-επικόλληση σε όλη τη στήλη) για να βρω πρακτικά εάν υπάρχει ίδια τιμή μεταξύ των 2 πρώτων sheets. Αυτό που θέλω είναι το εξής: Έστω ότι ψάχνω το κελί Α1 του ενός sheet στην στήλη 3 του άλλου sheet. Θέλω εάν βρεθεί, να μπορώ να κάνω αντιγραφή ενός άλλου κελιού στην γραμμή όπου βρέθηκε η τιμή. Παράδειγμα: Α Β C 1 2 5 A B C 5 3 4 Αυτά είναι δύο sheets. Ψάχνω την τιμή Α1 του δεύτερου στην στήλη C του πρώτου. Αφού βρίσκω ότι υπάρχει π.χ. στην γραμμή 1, τότε θέλω η συνάρτηση να μου επιστρέψει την τιμή στο Α1 του πρώτου sheet. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pm4698 : 15-10-14 στις 10:27. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αντιγραφή της τιμής πεδίου | Ηλίας Σκα | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 15-12-20 15:54 |
| [Γενικά] Αναζήτηση σε γραμμή & επιστροφή τιμής | parara | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-05-16 11:55 |
| [Γενικά] Αναζήτηση τιμής με 2 κριτήρια | Priestrunner | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 06-02-16 17:38 |
| [Excel07] Αναζήτηση τιμής σε στήλη | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-06-15 12:45 |
| [Συναρτήσεις] Αντιγραφή τιμής | matis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 09-10-10 09:30 |
Η ώρα είναι 12:50.

Θεματικός Τρόπος