Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Excel07] Απόδοση τιμής με δυο κριτήρια.

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 11-10-14, 09:41
Όνομα: Βασίλης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Απόδοση τιμής με δυο κριτήρια.

Καλημέρα και πάλι στη φοβερή παρέα! Ηλιόλουστη μέρα...και όπως έγραφε ο ποιητής...
Πατρίδα μου,Ελλάδα μου!!! Σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει!!!...
Επανέρχομαι με το θέμα της φόρμας του παραστατικού που θέλω να κάνω:
Σε κάθε πελάτη για ένα προϊόν π.χ. πατάτα, υπάρχει και διαφορετική τιμή.
Πως μπορώ να αυτοματοποιήσω τη διαδικασία, όταν για τον συγκεκριμένο πελάτη επιλέγω από τη λίστα το συγκεκριμένο προϊόν, να μου δίνει την αντίστοιχη τιμή που κοστολογώ τον πελάτη;
Στο παράδειγμά μου αυτοματοποίησα με τη vlookup τα κελιά των τιμών των προϊόντων ή και ότι άλλο θέλω αλλά να συνδιάσω δυό κρητήρια σε ένα κελί πως γίνεται; Συγνώμη εάν κούρασα..
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλη την παρέα!
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsm ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ.xlsm (14,1 KB, 21 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] Αναζήτηση τιμής με 2 κριτήρια Priestrunner Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 06-02-16 17:38
[Γενικά] Επιλογές από λίστες και τελική απόδοση τιμής ΤΑΣΙΑΔΗΣ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 27-11-15 14:51
[Συναρτήσεις] Απόδοση τιμής σε κείμενο ανά είδος ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 21-04-14 22:32
Απόδοση τιμής Υπολογιζόμενου Πεδίου σε πεδίο πίνακα. foxone Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 14-10-11 10:32
[ Ερωτήματα ] Αυτόματη απόδοση τιμής προιόντος σε φόρμα AKIS1986 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 27-03-11 19:25

Η ώρα είναι 08:14.