Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα και πάλι στη φοβερή παρέα! Ηλιόλουστη μέρα...και όπως έγραφε ο ποιητής... Πατρίδα μου,Ελλάδα μου!!! Σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει!!!... Επανέρχομαι με το θέμα της φόρμας του παραστατικού που θέλω να κάνω: Σε κάθε πελάτη για ένα προϊόν π.χ. πατάτα, υπάρχει και διαφορετική τιμή. Πως μπορώ να αυτοματοποιήσω τη διαδικασία, όταν για τον συγκεκριμένο πελάτη επιλέγω από τη λίστα το συγκεκριμένο προϊόν, να μου δίνει την αντίστοιχη τιμή που κοστολογώ τον πελάτη; Στο παράδειγμά μου αυτοματοποίησα με τη vlookup τα κελιά των τιμών των προϊόντων ή και ότι άλλο θέλω αλλά να συνδιάσω δυό κρητήρια σε ένα κελί πως γίνεται; Συγνώμη εάν κούρασα.. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλη την παρέα! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Αναζήτηση τιμής με 2 κριτήρια | Priestrunner | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 06-02-16 17:38 |
[Γενικά] Επιλογές από λίστες και τελική απόδοση τιμής | ΤΑΣΙΑΔΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-11-15 14:51 |
[Συναρτήσεις] Απόδοση τιμής σε κείμενο ανά είδος | ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-04-14 22:32 |
Απόδοση τιμής Υπολογιζόμενου Πεδίου σε πεδίο πίνακα. | foxone | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 14-10-11 10:32 |
[ Ερωτήματα ] Αυτόματη απόδοση τιμής προιόντος σε φόρμα | AKIS1986 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-03-11 19:25 |
Η ώρα είναι 08:14.