| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Μερικές φορές η ανάγκη δημιουργεί εκπλήξεις ανακαλύπτοντας το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν τόσα χέρια βοήθειας σε ένα τόσο όμορφο μέρος. Μπράβο σας Στο θέμα μου τώρα: Προσπαθώ εδώ και μέρες να φτιάξω μια φόρμα τιμολογίου στο excel Και συναντώ την εξής δυσκολία: Σε μια αναδυόμενη λίστα που έχω δημιουργήσει σε περίπου 20 κελιά ενός φύλου, η οποία παίρνει δεδομένα από ένα άλλο φύλλο, δεν μπορώ να βρω λύση με τις διπλές εγγραφές! Ρωτώντας βρήκα κάποιες λύσεις, όπως την μορφοποίηση και το χρωματισμό των διπλών εγγραφών, αλλά δεν με ικανοποιεί, εάν όχι απόλυτα, βαριά κουβέντα, δεν ικανοποιεί το σχέδιο που έχω για τη φόρμα που θέλω να δημιουργήσω: Θέλω να πω θα μου ήταν πιο ευχάριστο να βγάζει ένα μήνυμα που να με προειδοποιεί για την διπλή εγγραφή! Το αν μπορώ να την περάσω (την εγγραφή) δεν με ενδιαφέρει και τόσο. Συγνώμη εάν κούρασα. Επισυνάπτω πιο κάτω ένα πράδειγμα... |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Διπλοτυπα mail | NIC | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-08-16 07:16 |
| [Γενικά] Αναδυομενη λιστα με κριτηρια | Nikos G | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 12-12-15 19:54 |
| [Γενικά] Συμβατότητα από excel 2007 σε excel 2013 | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-04-14 11:01 |
| Λίστα γενεθλίων στην Excel | Tasos | Ημερομηνία & ώρα | 0 | 13-10-11 11:26 |
Η ώρα είναι 04:07.

Θεματικός Τρόπος