| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλη την παρέα. Σε ένα φύλλο ecxel έχω πινακάκια που σημειώνω πληρωμές που θέλω να κάνω ανάλογα με την κατηγορία τους. Πως μπορώ με την βοήθεια κώδικα να αποκρύπτω με μία κίνηση τα πινακάκια που δεν περιέχουν τιμές???? Επισυνάπτω αρχείο για την καλύτερη κατανόηση του προβλήματός μου. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, Μάρω |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Μάρω, δες μια πρόταση στο συνημμένο. Για τον προσδιορισμό των γραμμών που θα κρυφτούν, ο κώδικας βασίζεται στη διάταξη των δεδομένων και στην τιμή και το χρώμα κάποιων κελιών. Αν τα στοιχεία αυτά αλλάξουν ο κώδικας θα πρέπει να προσαρμοστεί. Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Στο συνημμένο, δε χρησιμοποιώ αναδρομικό προγραμματισμό και συμμάζεψα λίγο τον κώδικα.
|
|
| |||
| |||
|
Γιώργο καλημέρα. όπως πάντα άμεσος στις απαντήσεις σου. Κοίταξα το συνημμένο σου και το μόνο που κάνει όταν πατώ το HIDE είναι να μου απενεργοποιεί το μενού χωρίς να μου κάνει απόκρυψη. Κοίταξα λίγο τον κώδικά σου αλλά είμαι αρχάρια σε αυτό το κομμάτι και δεν μπόρεσα να το διορθώσω. Τι λες να φταίει? Φιλικά, Μάρω |
|
| |||
| |||
|
Μάλλον δεν είναι ενεργοποιημένες οι μακροεντολές. Δες τα συνημμένα. |
|
| |||
| |||
|
Τις έχω ενεργοποιημένες τις εντολές γιατί τα περισσότερα αρχεία μου είναι με κώδικα... Ούτως ή άλλως δουλεύει σε μερικά σημεία. Ας πούμε όταν πατώ το Hide, το κουμπί γίνεται αχνό με πλαίσιο και ενεργοποιείται το Unhide και αντίστροφα. Τρέχοντας τον κώδικα βήμα-βήμα με πετάει κατευθείαν στο end if. Κάνει όλα τα άλλα χωρίς την απόκρυψη δηλαδή Μήπως έχει να κάνει με το office2007 και το χρωματολόγιο ??? Μάρω |
|
| |||
| |||
|
Μάρω, μάλλον έχεις δίκιο για το χρώμα. Στο συνημμένο χρησιμοποιώ άλλο κριτήριο. |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω. ![]() Βρίσκεις πάντα λύσεις στα προβλήματά μου. Φιλικά, Μάρω |
|
| |||
| |||
|
Μάρω σ' ευχαριστώ και να σε βλέπουμε περισσότερο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 05-11-15 στις 15:26. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] απόκρυψη μακροεντολων | kolekas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 19-10-15 23:27 |
| [Γενικά] απόκρυψη γραμμών | rmaria | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-04-15 14:49 |
| [VBA] Απόκρυψη κενών κελιών | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 10-03-13 21:40 |
| [ Φόρμες ] Εμφάνιση-Αποκρυψη | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 15-10-12 08:17 |
| [ Φόρμες ] Απόκρυψη επανεμφάνιση | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-05-10 20:37 |
Η ώρα είναι 04:06.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο