Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Εισαγωγή στοιχείων στο word από λίστα του excel

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 19-07-14, 14:15
Όνομα: Ράνια
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Εισαγωγή στοιχείων στο word από λίστα του excel

Καλησπέρα στο φόρουμ, το ίδιο θέμα έχω ανοίξει και στην κατηγορία word αλλά το βάζω και εδώ γιατί δεν είμαι σίγουρη που πρέπει να πάει.
Πρέπει να ετοιμάσω κάποιες φόρμες στο word τις οποίες θα τις έχω σαν πρότυπο. Απλά σε ορισμένες σειρές του εγγράφου θα αλλάζουν κάποια στοιχεία σύμφωνα με τα προϊόντα. Αυτές οι αλλαγές θα ενημερώνονται από μια λίστα του excel. Π.χ. οι ποσότητες, οι κωδικοί, οι ονομασίες των προϊόντων κλπ.
Έχω προσθέσει στο word πεδίο mergefield αλλά μέχρι εκεί.. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για την συνέχεια?
Ευχαριστώ
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[VBA] Ομαδική εισαγωγή στοιχείων steliosgr Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 22-07-16 23:20
[ Φόρμες ] Επιλογή από λίστα και εμφάνιση λοιπών στοιχείων. xristos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 14-01-12 16:03
[Μορφοποίηση] Μεταφορά στοιχείων από excel σε word skantzo Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 15-10-10 00:36

Η ώρα είναι 04:41.