| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Κύριοι καλημέρα σας, το ερώτημα που έχω είναι ότι σε ένα αρχείο έχω τα εξής δεδομένα: Στην στήλη Α έχω το ΑΦΜ και στην στήλη C έχω τους κωδικούς. Οι κωδικοί ανά ΑΦΜ και Αγροτεμάχιο έινα πολλοί και διαφορετικοί. Τα αποτελέσματα που ζητώ είναι : Σε μία στήλη (πχ Ε) που θα έχω τα μοναδικά ΑΦΜ να έχω σε στήλες (πχ F:AG) τους μοναδικούς κωδικούς σε κάθε στήλη. Δηλαδή αν για τον ΑΦΜ 0000, έχω έξη (6) κωδικούς σε πέντε (5) διαφορετικές γραμμές, θα ήθελα στην αντίστοιχη στήλη (F:AG) να εμφανιστεί ως αποτέλεσμα πχ ο αριθμός 1 ή "". Παραθέτω DEMO αρχείο. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Τιμές από στήλη σε ένα κελί | pierta | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 19-02-21 07:12 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά σε στήλη | vasi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-09-12 11:15 |
| Εξαγωγή κειμένου από συμβολοσειρά (δεξιά) | Tasos | Κείμενο | 0 | 28-09-11 14:54 |
| Εξαγωγή κειμένου από συμβολοσειρά (αριστερά) | Tasos | Κείμενο | 0 | 28-09-11 07:53 |
Η ώρα είναι 22:28.

Θεματικός Τρόπος