| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας Θα ήθελα και πάλι τη βοήθεια/γνώμη σας στα παρακάτω... 1ο πρόβλημα:Κατ' αρχήν, έχω office 7. Επειδή δεν είμαι γνώστης της vb, προσπαθώντας να αυτοματοποιήσω κάποια πράγματα, κάνω αυτό που θέλω καταγράφοντας μακροεντολές και ψάχνοντας μετά στο internet, αλλάζω τον κώδικά εκεί που χρειάζεται. Όλα καλά μέχρι εδώ. Τις μακροεντολές που φτιάχνω, θέλω να τις έχω διαθέσιμες σε όλα τα βιβλία excel. Δεν πρέπει λοιπόν να "αποθηκευτούν" στο προσωπικό βιβλίο μακροεντολών; Δεν μπορώ να το κάνω. Μου βγάζει πάντα μήνυμα ότι δεν μπορεί να γίνει η καταγραφή (εάν διαλέξω να μην καταγράφεται " σε αυτό το βιβλίο εργασίας"). Έψαξα στον φάκελο ..../office12/startup για να βρω το προσωπικό βιβλίο μακροεντολών, αλλά δεν υπάρχει κανένα αρχείο. Έχω κάνει λάθος στην εγκατάσταση; 2ο πρόβλημα: Εάν παραβλέψω το 1ο πρόβλημα....Θα βάλω κάποια βιβλία σε έναν server από τον οποίο θα μπορούν πχ 3 άτομα να ανοίγουν τα αρχεία και να τα δουλεύουν. Πως γίνεται να φτιάξω κάτι σε vb (ή μακροεντολή) και να δουλεύει και στους 3 αυτούς υπολογιστές όταν ανοίγουν τα αρχεία; Εννοώ, υπάρχει τρόπος να φτιάξω μια μακροεντολή και να την έχει ο καθένας τους στον υολογιστή του χωρίς να αντιστοιχεί σε κάποιο συγκεκριμένο αρχείο του excel; Δεν είμαι σίγουρη ότι εκφράζω σωστά αυτό που θέλω για να γίνω κατανοητή. Ελπίζω να μπορεί κάποιος να μου πει τη γνώμη του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] qr images με μακροεντολές | Γιάννης Αγγέλης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 04-02-15 16:10 |
| Μακροεντολές | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 13-11-12 04:59 |
| [Γενικά] Μακροεντολές | gpentez | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-01-12 04:04 |
| μακροεντολές ή vba code | lammis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-06-10 20:48 |
Η ώρα είναι 10:43.

Θεματικός Τρόπος