Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καληπέρα σε όλη την παρέα. Προσπαθώ να φτιάξω ένα αρχείο το οποίο υπολογίζει διάφορα. Εχω κολλήσει με έναν υπολογισμό. Προσπαθώ να συντάξω μια συνάρτηση με την SUMIFS και δεν μου βγαίνει . Οπως θα δείτε στο αρχείο έχω στήλες με κωδικό , ποσοτητα και τύπο κίνησης, Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να μου φέρνει το άθροισμα για κάθε κωδικό όταν ο τύπος κίνησης είναι 201 και 641. Μπορεί ένας κωδικός να έχει μόνο τον ένα τύπο κίνησης ή μπορεί να έχει και τους δύο. Επειδή παλευω απο το πρωι με αυτο το αρχείο και έχω ενα κεφάλι καζάνι ![]() Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] sumproduct και sumifs | George Nestor | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 14-12-16 19:32 |
[Συναρτήσεις] sumifs | akaliptex | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 12-02-16 19:27 |
[Συναρτήσεις] Συνάρτηση SUMIFS | serafeim | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 03-11-15 18:11 |
[Συναρτήσεις] Συνάρτηση Sumifs | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-01-13 12:41 |
[Συναρτήσεις] Συνάρτηση Sumifs | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 10-09-12 18:13 |
Η ώρα είναι 18:40.