Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Excel07] Ένωση αλφαριθμητικών στο Excel

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 22-05-14, 07:31
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Ένωση αλφαριθμητικών στο Excel

Γειά σε όλους.

Έχω κάποιες στήλες στο Excel Α1:Ο300, των οποίων τα κελιά περιέχουν κάποια αλφαριθμητικά ή είναι κενά.
Πως μπορώ στο τέλος κάθε γραμμής αυτού του πίνακα, δηλαδή στη στήλη P1:P300 να μου ενώνει όλα τα αλφαριθμητικά της κάθε σειράς; Δηλαδή στο P1 να μου ενώνει τα αλφαριθμητικά από A1 έως O1, στο P2 να ενώνει από A2 έως O2 ..... στο P300 τα A300 έως O300.

Χρησιμοποιώ Excel 2010
Ευχαριστώ.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ενωση δυο excel σε access apotheo74 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 17-12-16 21:25
[Συναρτήσεις] Ταξινόμηση αλφαριθμητικών Spirosgr Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα 0 23-08-16 14:50
[Συναρτήσεις] Αθροισμα αλφαριθμητικών κελιών. kspirop Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 13-11-15 11:41
[ Συναρτήσεις ] Ένωση Κωδίκων (VBA) dimitrisp Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 02-04-15 08:04
[ Συναρτήσεις ] ΕΝΩΣΗ TEXT BOX asarigiannis Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 04-07-14 16:42

Η ώρα είναι 09:27.