Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Τρείς Στήλες σε μία χωρίς κενά

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 05-01-10, 10:15
Όνομα: Δημήτρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Γερμανική

Question Τρείς Στήλες σε μία χωρίς κενά

Καλημέρα σε όλους.

Έχω τις στήλες A, B, C, έχω περίπου 15.000 εγγραφές ανά στήλη, με μεσολάβηση αρκετών κενών κελιών και θέλω να ενώσω τα περιεχόμενα τους στη στήλη D.
Θα μπορούσα να το κάνω χειροκίνητα, αλλά επειδή τα δεδομένα των στηλών ανανεώνονται σε καθημερινή βάση, θέλω να αυτοματοποιήσω αυτή τη διαδικασία κι αν γίνεται χωρίς VBA.

Γνωρίζει κανείς κάποια λύση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημήτρης
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Μορφοποίηση] Μορφοποίηση για όποιο κελί δεν περιέχει συγκεκριμένη τιμή αλλά όχι για τα κενά Skakinen Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 13 16-10-15 21:10
Η πράξη της πρόσθεσης με κενά πεδία gmax Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 03-12-13 05:42
[ Συναρτήσεις ] Τρεις (ή χ) μεγαλύτερες τιμές από μια λίστα τιμών jim67 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 13 26-09-13 06:21
[Μορφοποίηση] Απόκρυψη ορισμένων σειρών με επιλογή φίλτρων μη κενά. Nick1983 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 19-09-13 19:32
[Συναρτήσεις] Υπολογισμός σε κενά κελιά vasi Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 29-05-12 10:28

Η ώρα είναι 19:00.