| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους. Έχω τις στήλες A, B, C, έχω περίπου 15.000 εγγραφές ανά στήλη, με μεσολάβηση αρκετών κενών κελιών και θέλω να ενώσω τα περιεχόμενα τους στη στήλη D. Θα μπορούσα να το κάνω χειροκίνητα, αλλά επειδή τα δεδομένα των στηλών ανανεώνονται σε καθημερινή βάση, θέλω να αυτοματοποιήσω αυτή τη διαδικασία κι αν γίνεται χωρίς VBA. Γνωρίζει κανείς κάποια λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Δημήτρης |
|
| |||
| |||
|
Ας πουμε για παράδειγμα ότι θέλεις να ενώσεις τα δεδομένα τις 3ης σειράς πάς στο D3 και πατάς : = A3&B3&C3 και έτσι έχεις το συνολο των τριών στηλών σε μια. Παίρνεις τώρα τον τύπο και τον αντιγράφεις προς τα κάτω σε όλο το ύψος της στήλης , οπότε κάθε φορά που θα αλλάζεις δεδομένα στις 3 πρώτες στήλες θα ενημερώνεται και η 4η. Χρυσόστομος |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους. Φίλε Χρυσόστομε, σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Αυτό ακριβώς ήθελα. Φιλικά Δημήτρης |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση για όποιο κελί δεν περιέχει συγκεκριμένη τιμή αλλά όχι για τα κενά | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 16-10-15 21:10 |
| Η πράξη της πρόσθεσης με κενά πεδία | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-12-13 05:42 |
| [ Συναρτήσεις ] Τρεις (ή χ) μεγαλύτερες τιμές από μια λίστα τιμών | jim67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 26-09-13 06:21 |
| [Μορφοποίηση] Απόκρυψη ορισμένων σειρών με επιλογή φίλτρων μη κενά. | Nick1983 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 19-09-13 19:32 |
| [Συναρτήσεις] Υπολογισμός σε κενά κελιά | vasi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 29-05-12 10:28 |
Η ώρα είναι 19:00.

Υβριδικός τρόπος