Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Εισαγωγή συνάρτησης σε πλαίσιο κειμένου

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 07-05-14, 14:43
Όνομα: ΠΕΡΙΚΛΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Εισαγωγή συνάρτησης σε πλαίσιο κειμένου

Καλημέρα σας,
συγχαρητήρια για την καλή δουλειά που κάνετε.
Εχω ενα πρόβλημα και θα ήθελα τα φώτα σας.
Σε ένα φύλλο εργασίας εχω εισάγει μια εικόνα και επάνω της εχω τοποθετήσει πλαίσια κειμένου.
Τα πλαίσια κειμένου γεμίζουν με τιμές που είναι αποθηκευμένες στο δεύτερο φύλλο εργασίας.
Μέχρι εδώ όλα καλά.
Στο δεύτερο φύλλο είναι αποθηκευμένες τιμές που περιέχουν δυο λέξεις π.χ. ZIM TARRAGONA.
Θέλω να μπορώ να τοποθετήσω σε δύο ξεχωριστά πλαίσια κειμένου του πρώτου φύλλου τις δύο αυτές λέξεις, δηλαδή σε ένα πλαίσιο κειμένου την λέξη ZIM και σε άλλο πλαίσιο την λέξη TARRAGONA.
Αν υποθέσουμε οτι οι λέξεις ZIM TARRAGONA βρίσκονται στο κελί Α! στο δεύτερο φύλλο, οι συναρτήσεις για να ξεχωριστούν οι λέξεις είναι: για την πρώτη λέξη
LEFT(Φύλλο2!A1;(FIND(" ";(Φύλλο2!A1)-1))
και για την δεύτερη λέξη
RIGHT(Φύλλο2!A1;(LEN(A1)-(FIND(" ";Φύλλο2!A1)))).
Οταν ενεργοποιώ το πλαίσιο κειμένου στο οποίο θέλω να βάλω την πρώτη λέξη και κλικάρω στην γραμμή εντολών δεν δέχεται την συνάρτηση.
Το ίδιο συμβαίνει και με την δεύτερη λέξη.
Βέβαια αν θέλω να βάλω και τις δύο λέξεις μαζί, δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί κλικάρω στην γραμμή εντολών, πάω στο δεύτερο φύλλο, κλικάρω επάνω στο α1 και ερχονται και οι δύο λέξεις σε ένα πλαίσιο κειμένου.
Το πρόβλημα είναι αν γίνεται να τοποθετηθεί συνάρτηση στη γραμμή εντολών για εισαγωγή στο πλαίσιο κειμένου μιας-μιας των λέξεων απο ένα κελί του δεύτερου φύλλου.
Ευχαριστώ
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Φόρμες ] Σύνθετο πλαίσιο κειμένου asterix Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 26-09-14 19:17
[Γενικά] Πλαίσιο κειμένου Activex gfevran Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 20-01-14 10:46
Εισαγωγή Συνάρτησης σε τιμές πεδίου kostaskalam Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 11-07-11 21:00
[ Φόρμες ] Ενημέρωση πλαίσιο κειμένου ΚΩΣΤΑΣ2 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 20-06-11 20:27
Εισαγωγή Στοιχείων από ένα πλαίσιο κειμένου Ghost_carp Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 21-10-09 20:09

Η ώρα είναι 10:24.