Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Γεια σας παιδιά, Θα ήθελα τη βοήθεια σας για διαγραφή δεδομένων με vba ανεβάζω παράδειγμα με συνημμένο Ευχαριστώ για όποια βοήθεια. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλη την παρέα Γιώργο σε αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιώ ένα εύκολο τρόπο τρόπο για μένα . Την καταγραφή Μακροεντολής. Δοκίμασε και εσυ αυτον τον τρόπο. Αν θέλεις βοήθεια εδώ είμαστε Φιλικά |
| |||
| |||
![]()
Γεια σου Μανώλη, Σ' ευχαριστώ για το χρόνο σου. Την ήξερα αυτή τη διαδικασία και μάλιστα δοκίμασα το συνημμένο σου και δουλεύει μια χαρά, θα ήθελα όμως για λόγους εκμάθησης να γίνει με vba. |
| |||
| |||
![]()
Νομίζω ότι η καταγραφή μακροεντολής είναι ο εύκολος τρόπος για μην γράφουμε τον κώδικα με το χέρι στη vba. Αν κανω λάθος παρακαλώ τους δασκάλους μου να με διορθώσουν Γιώργο δεν ξέρω ακριβώς τις γνώσεις σου στην vba. Αν θέλεις πολύ ευχαρίστως να σου αναλύσω γραμμη - γραμμη την συγκεκριμένη μακροεντολή. Φιλικά. |
| |||
| |||
![]()
Έχω προσαρμόσει ένα κώδικα από άλλη εφαρμογή, αλλά διαγράφη τα δεδομένα κάθε φύλλου χωριστά εγώ θέλω με το πάτημα του κουμπιού να διαγράφη 2 ή 3 ή περισσότερα φύλλα ανεβάζω το συνημμένο |
| |||
| |||
![]()
Ονόμασα τις περιοχές που είναι για σβήσιμο και άλλαξα λίγο τον κωδικα Δες το και τα λέμε |
| |||
| |||
![]()
Καλά δουλεύει, θα ήθελα και κάτι άλλο αν δεν σε κουράζω, να διαγράφονται μόνο τα κελιά Β2:Ε14 στο φύλλο1 και φύλλο2, και να μη διαγράφονται τα δεδομένα στη στήλη Α2:A14 και στα 2 φύλλα να παραμένουν τα δεδομένα Ευχαριστώ. Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Kαλησπέρα σε όλη την παρέα Γιώργο όπως σου ανέφερα και στο προηγούμενο μήνυμα έχω ονομάσει τις περιοχές που είναι για σβήσιμο. DATA1 είναι η περιοχή στο φύλλο1 Α2:Ε14 DATA2 είναι η περιοχή στο φύλλο1 Β16 DATA3 είναι η περιοχή στο φύλλο2 Α2:Ε14 DATA4 είναι η περιοχή στο φύλλο2 Β16 Μπορείς λοιπόν να πας στην καρτέλα Τύποι -> Διαχείριση ονομάτων -> να επιλέξεις το Data1 και στο κάτω μέρος που έχει το πεδιο Αναφορά σε να αλλάξεις την περιοχη δεδομένων απο =Φύλλο1!$Α$2:$E$14 σε =Φύλλο1!$B$2:$E$14 το αντίστοιχο να κανεις και με το data3 Σου γράφω τι πρέπει να κάνεις για να το προσπαθήσεις μόνος σου και να έχεις την χαρά της δημιουργίας όπως την έχω και εγώ όταν ανακαλύπτω κάτι μόνος ή με την βοήθεια των φίλων αυτής εδω της παρέας Αν συναντήσεις δυσκολία εδω είμαστε φιλικα |
| |||
| |||
![]()
Μανώλη Σ' ευχαριστώ πολύ, απλά τέλειο! |
|
![]()
Καλησπέρα Στο βιβλίο που ακολουθεί υπάρχουν τρεις κώδικες που εκτελούν εκκαθάριση περιεχομένων από προκαθορισμένες περιοχές σε διάφορα φύλλα ενός βιβλίου. Ο πρώτος DelAreas1 Είναι η βάση και αυτό και μόνο αρκεί να κάνει κανείς την δουλειά του. Αναπτύσσεται σε τόσες γραμμές όσες και οι προκαθορισμένες περιοχές. Ο δεύτερος DelAreas Έχει σαν βάση τον πρώτο και επιπλέον κάποια msgboxes αν κι εφ' όσον κάποιος το επιθυμεί. Ο τρίτος ClearLists Αναζητά στα φύλλα και διαγράφει περιοχές ονομασμένες και καταχωρημένες σε κάποιο σημείο _ονομασμένη περιοχή_ του φύλλου. Περισσότερα στο βιβλίο. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαγραφή δεδομένων | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-12-15 20:43 |
[Συναρτήσεις] Πολλαπλό φιλτράρισμα και διαγραφή δεδομένων | pm4698 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 28-02-14 13:30 |
[VBA] Διαγραφή δεδομένων με βάση λίστα. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 23-10-12 19:55 |
Διαγραφή Δεδομένων από Πινάκα | synti | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 04-04-11 23:58 |
[VBA] διαγραφή δεδομένων | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 28-11-10 20:52 |
Η ώρα είναι 01:09.