| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, καλή σαρακοστή. Θα ήθελα την βοήθεια σας σε μια δυσκολία που αντιμετωπίζω σχετικά με το πελατολόγιο μου . Επειδή (σωστό η λάθος δεν έχει σημασία) γράφω στα κελιά της στήλης ΑΑ πολλά πράγματα-σημειώσεις , είναι δύσκολη η καταχώρηση αυτών των σημειώσεων. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν γίνεται, όταν είμαι σε κάποιο από τα κελιά της στήλης ΑΑ να μπορώ με κάποιο τρόπο να ανοίγω κάποιο word η κάποιο άλλο πρόγραμμα-αρχείο και αν υπάρχει ήδη περιεχόμενο στο κελί να το βλέπω σε αυτό που άνοιξα και να καταχωρώ να διορθώνω η να πρόσθετο στο κελί αυτό νεο περιεχόμενο το οποιο τελικώς θα αποθηκεύεται στο συγκεκριμένο κελί. Ευχαριστώ παρα πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας.
|
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα! Γιώργο πριν καταφύγεις σε αυτοματισμούς με εξωτερικά προγράμματα ρίξε μια ματιά στο παράδειγμα που επισυνάπτω. Κάνοντας διπλό κλικ στη στήλη "ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ" θα εμφανιστεί μια φόρμα που περιέχει σε πλαίσιο κειμένου τα περιεχόμενα του κελιού τα οποία μπορείς να επεξεργαστείς και να ενημερώσεις στο κελί τυχόν αλλαγές. Αν το κελί είναι κενό, στη φόρμα θα εμφανιστούν τα περιεχόμενα του κελιού με το όνομα "SampleText" στο φύλλο "Templates". Μπορείς να τροποποιήσεις το κελί SampleText αν χρειαστεί. Επίσης μπορείς να αποκρύψεις το φύλλο Templates. Ο κώδικας στην κλάση του φύλλου "ΒΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ" έχει τροποποιηθεί για να λειτουργήσει το παράδειγμα. Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Τάσο, ευχαριστώ παρα πολύ για την άμεση απάντηση σου η οποια είναι αυτό ακριβώς που ζητούσα. Θα ήθελα μονο αν γίνεται να δεις 3 πραγματακια: 1.Θα μπορούσαμε μέσω της φόρμας, στο περιεχόμενο να έχω δυνατότητα εφαρμογής : εντονων γραμμάτων , υπογράμμισης ,πλαγιας γραφής, χρωματισμού κτλ. (αν γίνεται δεν είναι απαραίτητο) 2. Αφού πατήσω αποθήκευση στην φορμα, μεσα στο κελι της στήλης ΑΑ μαζί με το περιεχόμενο μου εμφανίζει κάτι τετράγωνα σύμβολα, ξέρεις τι είναι αυτά και πως γίνεται να μην εμφανίζονται , αλλα και πως θα τα διαγραψω; 3.Τέλος κάτι πολύ σημαντικό , σε περίπτωση που αφαιρέσω η προσθέσω κάποια στήλη μπροστά από την ΑΑ, που θα πρέπει να κάνω διόρθωση εστί ώστε η φορμα να ισχύει αφού οι σημειώσεις θα μεταφερθούν σε άλλη στήλη. Θα σε παρακαλούσα επίσης παρα πολύ, οι τυχών αλλαγές να γίνουν στο αρχείο (ΒΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΠΕΛΑΤΩΝ) που έχω ανεβάσει εδώ Ευχαριστώ παρα παρα πολύ. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Έγγραφο Word Μέσα από την Access | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-12-14 22:12 |
| [Γενικά] Κελί που να ενημερώνεται από την εισαγωγή δεδομένων σε ένα άλλο κελί? | dancer_69 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-03-10 13:04 |
Η ώρα είναι 11:48.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο