| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| ||||
| ||||
|
Χρήστο το όνομα GroupHeader στο παράδειγμα μου πρέπει να αναφέρεται στο κελί-πεδίο προς ομαδοποίηση. Στην περίπτωση σου το πεδίο Hm_Katathesis Σε κάθε φύλλο με συγκεντρωτικό πίνακα θα πρέπει να τηρούνται οι προϋποθέσεις που αναφέρω στο προηγούμενο μου μήνυμα δηλαδή θα χρειαστούν:
xlName.png Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του φόρουμ γειά σας. Εύχομαι να περάσατε καλά το 3ημερο (αν και έβρεχε). Φίλε Τάσο σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου αν και με παίδεψες λιγάκι γιατί δεν μου έγραψες αναλυτικά πως θα το κάνω, αλλά με είχες βοηθήσει σε μια άλλη φορά για περίπου ίδιο πρόβλημα και έτσι το έλυσα. Για όποιους είναι στο ίδιο επίπεδο με μένα θα πρέπει να πάνε στην γραμμή εργαλείων στους Τύπους->Διαχείριση ονομάτων->Δημιουργία, στο όνομα: να γράψουν GroupHeader, στο Εύρος : να γράψουν Φύλλο2 και στην Αναφορά να επιλέξουν από που θέλουν να έρθουν τα στοιχεία. Φίλε Τάσο όμως έχω κάποιο άλλο πρόβλημα όπως φαίνεται στο συνημμένο. Όταν από την αναζήτηση δεν βγαίνει κάποιο αποτέλεσμα μου βγάζει #ΑΝΑΦ! Μπορεί να λυθεί το πρόβλημα;;;; Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την βοήθειά σου και εσύ και όλοι οι φίλοι του φόρουμ με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και μου έχετε κάνει την εργασία μου ποιο εύκολη Σας ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του φόρουμ Καλημέρα Φίλε Τάσο εκτός από το προηγούμενο πρόβλημα που έστειλα συνημμένα στον Η/Υ της δουλειάς μου έχω το εξής πρόβλημα ενώ στο σπίτι μου το έγγραφό σου που έστειλες στην απάντηση #9 δουλεύει μια χαρά και έφτιαξα και τα υπόλοιπα φύλλα στον Η/Υ του γραφείου μου μόλις άνοιξα το έγγραφό σου μου βγάζει το συνημμένο πρόβλημα πρέπει να κάνω κάτι στην εγκατάσταση ή διορθώνεται διαφορετικά και στο σπίτι μου και στο γραφείο μου έχω WIN7. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Ομαδοποίηση σε Συγκεντρωτικό πίνακα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-04-16 15:58 |
| [ Φόρμες ] Αναγραφή μέρους της τρέχουσας ημερομηνίας [Now()] και, ταυτόχρονα, μορφοποίηση | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 06-11-15 13:27 |
| [Συναρτήσεις] Αρχική & τελική ημερομηνία σε συγκεντρωτικό πίνακα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 22-11-14 20:23 |
| [Γενικά] Πρόβλημα σε Συγκεντρωτικό Πίνακα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-03-14 21:10 |
| [ Φόρμες ] Κουμπί εκτύπωσης και αναγραφή ημερομηνίας | Νιόνιος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 30-05-13 12:55 |
Η ώρα είναι 19:12.

Υβριδικός τρόπος