Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Κωδικοί προιόντων

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 31-01-14, 14:39
Όνομα: Μανώλης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική

Προεπιλογή Κωδικοί προιόντων

Καλησπέρα παιδιά ,

Αφού σας ξανα-ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια σας στο προηγούμενο ερώτημα μου και ζητήσω συγνώμη που σας απασχολώ πάλι τόσο σύντομα , θα ζητήσω ξανά να με βοηθήσετε..

Έχω ένα excel 2003 στο οποίο : στο 1 φύλλο έχω πληροφοριακά στοιχεία προϊόντων , και στα υπόλοιπα φύλλα (τα οποία ονομάζονται ανάλογα με τον τύπο των προϊόντων), έχω ανά μήνα την αξία των πωλήσεων τους.

Επειδή τα προιόντα πωλούνται είτε μονα είτε σε σετ (σταθερά όμως πχ πάντα Α_Β ή C) σκέφτηκα να δημιουργήσω ένα κωδικό ανά τύπο , που να δημιουργείται από τον τύπο του προϊόντος και μια αύξουσα αρίθμηση.

Θέλω να ρωτήσω με ποια συνάρτηση μπορώ να φέρων στο φύλλο1 τα συσχετιζόμενα προιόντα, και αν μπορώ αλλάζοντας την μορφοποίηση πχ χρώμα γραμματοσειράς στο φύλλο1 να μεταφέρεται το ίδιο και στα επόμενα φύλλα.

Επίσης πρόσεχα ότι σβήνοντας μια ενδιάμεση εγγραφή από τα φύλλα 2 κλπ ο κωδικοί παραμένουν TYPOS1_1 και μετά TYPOS1_3

Συγνώμη αν σας κούρασα

Ευχαριστώ
Μανώλης

Σας επισυνάπτω ένα παρόμοιο xls
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls proionta.xls (17,5 KB, 28 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] Διαφορετικοί κωδικοί makoulis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 13-04-16 09:17
Κωδικοί χρωμάτων γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 19-08-15 22:18
[Excel07] Λίστα προϊόντων ( συνολικό άθροισμα τιμών) rania1984 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 04-11-14 20:58
[ Ασφάλεια] Κωδικοί σε φόρμα Login xristos0718 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 07-02-12 08:48
[ Ερωτήματα ] Κωδικοι προιοντων που ΔΕΝ απογραφηκαν apostolos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 29-01-11 10:04

Η ώρα είναι 13:06.