| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα παιδιά , Αφού σας ξανα-ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια σας στο προηγούμενο ερώτημα μου και ζητήσω συγνώμη που σας απασχολώ πάλι τόσο σύντομα , θα ζητήσω ξανά να με βοηθήσετε.. Έχω ένα excel 2003 στο οποίο : στο 1 φύλλο έχω πληροφοριακά στοιχεία προϊόντων , και στα υπόλοιπα φύλλα (τα οποία ονομάζονται ανάλογα με τον τύπο των προϊόντων), έχω ανά μήνα την αξία των πωλήσεων τους. Επειδή τα προιόντα πωλούνται είτε μονα είτε σε σετ (σταθερά όμως πχ πάντα Α_Β ή C) σκέφτηκα να δημιουργήσω ένα κωδικό ανά τύπο , που να δημιουργείται από τον τύπο του προϊόντος και μια αύξουσα αρίθμηση. Θέλω να ρωτήσω με ποια συνάρτηση μπορώ να φέρων στο φύλλο1 τα συσχετιζόμενα προιόντα, και αν μπορώ αλλάζοντας την μορφοποίηση πχ χρώμα γραμματοσειράς στο φύλλο1 να μεταφέρεται το ίδιο και στα επόμενα φύλλα. Επίσης πρόσεχα ότι σβήνοντας μια ενδιάμεση εγγραφή από τα φύλλα 2 κλπ ο κωδικοί παραμένουν TYPOS1_1 και μετά TYPOS1_3 Συγνώμη αν σας κούρασα Ευχαριστώ Μανώλης Σας επισυνάπτω ένα παρόμοιο xls |
|
|
|
Καλησπέρα Μανώλη το ζητούμενό σου έχει κάποιες ασάφειες αλλά και κατά την γνώμη μου δεν έχεις (από αυτά που βλέπω) στημένα τα δεδομένα σου σωστά. Το θέμα Προϊόντα έχουμε πει και στο παρελθόν είναι μεγάλο... Στο βιβλίο που ακολουθεί υπάρχει μια πρόταση με κάποιο λειτουργικό στήσιμο ώστε να μην χρειάζονται πολλά φύλλα (μόνο ένα) και το αποτέλεσμα έρχεται με Pivot (όλες οι αναλύσεις) Ακόμα υπάρχει κώδικας (στο φύλλο όχι σε module) που δημιουργεί ID μοναδικό και μόνιμο για τα προϊόντα, καθώς και μια απλή μέθοδος να μην διαγράφουμε προϊόντα αλλά να κρατάμε ιστορικό... Προσαρμόστε το στα δεδομένα σας Περισσότερα στο βιβλίο |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση σας Καταλαβαίνω ότι το excel που σας έστειλα δεν είναι δημιουργημένο όπως θα έπρεπε, όμως δεν είναι δικό μου και δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει τώρα πια στην μορφή που εσείς σωστά μου προτείνεται. Το πρόβλημα εκτός των άλλων είναι ότι στην ουσία η διαχείριση των πληροφοριών των προϊόντων γίνεται ένα προς ένα , ενώ των οικονομικών στοιχείων γίνεται σε άλλα ένα-ένα και σε αλλά σαν σετ. Θα ξαναδώ λίγο το excel , μαζί με τις οδηγίες σας για να δω τι μπορώ να κάνω.. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για την βοήθεια σας.. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Διαφορετικοί κωδικοί | makoulis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-04-16 09:17 |
| Κωδικοί χρωμάτων | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 19-08-15 22:18 |
| [Excel07] Λίστα προϊόντων ( συνολικό άθροισμα τιμών) | rania1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-11-14 20:58 |
| [ Ασφάλεια] Κωδικοί σε φόρμα Login | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 07-02-12 08:48 |
| [ Ερωτήματα ] Κωδικοι προιοντων που ΔΕΝ απογραφηκαν | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-01-11 10:04 |
Η ώρα είναι 10:23.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο