| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Στο παρακάτω αρχείο έχουμε μια βάση δεδομένων με στοιχειά εργαζομένων και ένα φύλλο που περιέχει τον εργαζόμενο με τις απόδωσες που λαμβάνει κάθε μήνα . Έχω δημιουργήσει ένα κουμπί ( ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) το οποίο μου εμφανίζει τα στοιχειά του από την βάση δεδομένων. Αν όμως μεσα από την φορμα αλλάξω ΑΦΜ όνομα επώνυμο πατρώνυμο και πατώντας ‘’διόρθωση στοιχείων’’ εμφανίζει cant update. Μπορείτε να μου πείτε που έχω κάνει λάθος στους τύπους ? Ευχαριστώ
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Μετατροπή formulas σε τύπο πίνακα | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-04-16 07:11 |
| [VBA] Πρόβλημα σε τύπο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-12-14 19:54 |
| [ Εκθέσεις ] Μετατροπή Έκθεσης σε άλλο τύπο αρχείου | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 24-10-11 11:25 |
| Oνομασία στήλης υπολογιστικού φύλλου σε τύπο | Tasos | Άλλες συναρτήσεις | 0 | 24-10-11 09:31 |
| [Συναρτήσεις] Αναζήτηση σε περισσότερα φύλλα με τύπο | Aris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 05-09-11 18:43 |
Η ώρα είναι 21:59.

Θεματικός Τρόπος