| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Σπύρο συγνώμη για την ενόχληση αλλά παρόλο τις αναλυτικές οδηγίες που μου έδωσες κάτι δεν κάνω καλά και η λύση στο δικό μου excel δεν μου δουλευει. Μάλλον είμαι περισσότερο αρχάριος από ότι νόμιζα.. Νομίζω ότι κάτι δεν κάνω καλά στην δημιουργία της λίστας. Κάνω δημιουργία της λίστας, χωρίς επικεφαλίδα και διαλέγω για δεδομένα τα περιεχόμενα της στήλης 1. Σωστά ; να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ το office 2003 ευχαριστώ και πάλι.. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] φιλτραρισμα και επικολληση | katerina_ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-07-16 07:44 |
| [Συναρτήσεις] επιλογη στηλων απο συνολο στηλων και αυτοματη αντιγραφη δεδομενων | Quenya | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-09-15 14:32 |
| [ Υποφόρμες ] Βοήθεια με SQL και φιλτράρισμα αποτελεσμάτων | m0rf3as | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 22-09-12 20:18 |
| [ Υποφόρμες ] Αυτόματο φιλτράρισμα | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 22-04-12 10:32 |
| [ Ερωτήματα ] Φιλτράρισμα Ερωτήματος | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 28-10-10 12:27 |
Η ώρα είναι 08:23.

Θεματικός Τρόπος