| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας Μια σύντομη ερώτηση Εχω μία στήλη με καταχωρήσεις του τύπου 10km ή 125km ή 2km. Ποια συνάρτηση πρέπει να χρησιμοποιήσω για να επιλέξω μόνο τα ψηφία Ευχαριστώ πολύ Μάνια |
|
|
|
Καλησπέρα Μάνια θα πρέπει να μας πεις τι θα τα κάνεις τα ψηφία αυτά. Παράδειγμα: 1) Θέλω να φαίνονται σε μια στήλη δίπλα μόνο οι αριθμοί 2) Θέλω να αθροίζω τους αριθμούς μέσα από το κείμενο ... ή ότι άλλο |
|
| |||
| |||
|
Θέλω να φαίνονται μόνο οι αριθμοί σε ξεχωριστή στήλη
|
|
|
|
Καλησπέρα Στο βιβλίο που ακολουθεί υπάρχουν τρεις διαφορετικές περιπτώσεις για να έχουμε το ζητούμενο Case 1: Οι αριθμοί φαίνονται χωριστά σε διπλανή στήλη αλλά δεν μπορούμε να τους επεξεργαστούμε. Case 2: Οι αριθμοί στην ίδια στήλη αλλά μορφοποιημένοι για να μπορούμε να τους επεξεργαστούμε. Case 3: Οι αριθμοί φαίνονται χωριστά σε διπλανή στήλη αλλά μπορούμε να τους επεξεργαστούμε. Περισσότερα στο βιβλίο. |
|
| |||
| |||
|
ευχαριστώ πολύ
|
|
|
|
Να 'σαι καλά σ' ευχαριστώ κι εγώ !
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Ενημέρωση με βάση τα πρώτα 3 ψηφία | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-04-16 15:48 |
| [ Ερωτήματα ] Δεκαδικά ψηφία σε ερώτημα | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-12-14 11:04 |
| [VBA] Εμφάνιση msgbox μόνο όταν το κελί είναι ενεργό | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-10-12 13:47 |
| [Γενικά] Κελί που να ενημερώνεται από την εισαγωγή δεδομένων σε ένα άλλο κελί? | dancer_69 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-03-10 12:04 |
Η ώρα είναι 08:24.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο