| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά Εχω το παρακάτω πρόβλημα 1. εχω το πρώτο φύλλο που είναι συγκεντρωτικό εκεί βάζω δεδομένα με αντιγραφή επικόλληση γύρω στις 200 γραμμές 2. τα μετά φύλλα είναι ανάλυση του κάθε προϊόντος και αυτό θέλω να γίνεται αυτόματα (γύρω στα 20 φύλλα αλλά και να μπαίνουν οι γραμμές τους η μια κατω απο την αλλη χωρίς κενά 3. το παραπάνω το κάνω χειροκίνητα με φίλτρο και αντιγραφή επικόλληση για κάθε προϊόν. Ευχαριστώ Πέτρος |
|
|
|
Καλημέρα Το ζητούμενο μπορεί να υλοποιηθεί με πάρα πολλούς τρόπους (τύποι, VBA κλπ). Στο βιβλίο που ακολουθεί υπάρχει κάτι απλό, με βασικούς τύπους, που είναι κατανοητοί στον χρήστη και το αποτέλεσμα είναι λειτουργικό και αξιόπιστο. Αφού τοποθετηθούν όλα τα φύλλα που είναι απαραίτητα, εισάγουμε τους τύπους στην κάθε κατηγορία (φύλλο, προϊόν) και το μόνο που χρειάζεται είναι να εισάγονται τα καθημερινά δεδομένα στο κεντρικό μας φύλλο1 με όποιον τρόπο θέλει ο χρήστης (μεταφορά, επικόλληση, τύποι, κώδικα κλπ). Αν αλλάξει κάτι στο φύλλο1 τότε ενημερώνεται και το αντίστοιχο φύλλο κατηγορία, προϊόν. |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ πολύ. Πρέπει να μου κάνει Να εισαι καλά και καλη χρονιά |
|
|
|
Ευχαριστώ κι εγώ και Καλή Χρονιά και σ' εσένα.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Πεδίο που συμπληρώνεται αυτόματα αν υπάρχει η τιμή σε προηγούμενη εγγραφή. | dim.konst | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-05-14 12:17 |
| [Γενικά] Να επιλεγεί και να διαβάζει αυτόματα από δύο άλλα διαφορετικά κελιά Excel 2013 | yannissails | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-12-13 18:08 |
| [Excel07] Άντληση στοιχείων απο φύλλα εργασίας σε συγκεντρωτικό φύλλο | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 26-05-13 18:16 |
| [Συναρτήσεις] Συγκεντρωτικό αποτέλεσμα σε αναζήτηση σε πολλά φύλλα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 07-10-12 18:39 |
| [Μορφοποίηση] Κλείδωμα κελιού μετά απο κάθε εγγραφή. | makoulis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 21-11-11 10:37 |
Η ώρα είναι 11:13.

Υβριδικός τρόπος