| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα παιδιά! Λίγο πολύ λόγω δουλειάς δουλεύω το excel, δεν είμαι όμως γνώστης του προγράμματος και δε σκαμπάζω και πολλά κι έχω της εξής απορία! Έχω ένα φύλλο excel προστατευμένο, στο οποίο (όπως θα δείτε και στο συνημμένο) έχω μια περιοχή με συγχωνευμένα κελιά, είναι τα μόνα που έχω ξεκλείδωτα για να μπορώ να γράφω διάφορα. Λόγω χρησιμοποίησης φίλτρων στο ίδιο φύλλο κάποιες φορές κρύβονται κάποιες σειρές με αποτέλεσμα να χρειάζεται να πρέπει να αποεπιλέξω την συγχώνευση. Υπάρχει τρόπος να το πετύχω αυτό? Ευχαριστώ για την βοήθεια προκαταβολικά :) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick1983 : 20-11-13 στις 20:41. Αιτία: Προσθήκη νέου συνημμένου |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Συγχώνευση διπλανών κελιών | gpentez | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 13-06-19 20:09 |
| [Συναρτήσεις] Συγχώνευση κελιών σε ένα κελί | Σπύρος23 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-12-16 18:31 |
| [Excel07] Συγχώνευση κελιών | rania1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-09-14 17:57 |
| [VBA] Συγχώνευση κελιών | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 13-04-12 07:22 |
| [Γενικά] Ταξινόμηση σε προστατευμένο φύλλο. | Θανάσης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 06-12-10 00:10 |
Η ώρα είναι 10:26.

Θεματικός Τρόπος