| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
Διαγραφή περιεχομένων σε στήλες 1 Ονοματεπώνυμο 2 Έναρξη 3 Λήξη Ξεκινάς να περνάς τα δικά σου στοιχεία Τα υπόλοιπα είναι αυτόματα |
|
| |||
| |||
|
Α μαλιστα τωρα καταλαβα....μπορεις σε παρακαλω πολυ να βγαλεις την στηλη με το ονομα και επιθετο γιατι δεν μας ενδιαφερει αυτο κ μου τρωει χρονο προκειμενου να γραφω το ονοματεπωνυμο? ευχαριστω θελω μονο να βαζω ημερομηνιες κ να μου αθροιζει μηνες κ μερες και τις μερες να τους κανει μηνες. Δηλ 158 μηνες και 60 ημερες να γινει 160 μηνες κ 0 μερες αν θεωρησουμε οτι ο μηνας εχει τριαντα. εκτος και αν αυτοματα ξερει οτι απο 1/10/1999 - 1/12/1999 ειναι 61 μερες .... |
|
|
|
Νομίζω ότι το θέμα είναι απλό να διαγράψει κανείς 2 στήλες πίνακα.... και ήδη το θέμα, έχει πάει σε 3 σελίδες με απαντήσεις όλων των ειδών Οι κατευθύνσεις και οι οδηγίες δόθηκαν και είναι απλό να το εφαρμόσει πλέον κανείς, με γνώσεις ακόμα και αρχάριου. Να το ξαναπώ, δεν παρέχουμε στο φόρουμ έτοιμες λύσεις και προγράμματα. Οι βοήθειες πάνε όσο πιο μακρυά γίνεται και μπορούμε, αλλά σταματούν σε ένα σημείο που να μπορεί κανείς να τις εφαρμόσει εύκολα .... και μέχρι εκεί... |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
|
|
|
|
Φιλάνθη πρόσεξε με λίγο τι θέλω να σου πω... Αυτό που ανέβασα (το συγκεκριμένο) έχει τύπους που "παίρνουν" από το ονοματεπώνυμο Αν το διαγράψεις πρέπει να προσαρμοστούν και να "πάρουν" από κάπου αλλού Το πού το ξέρεις εσύ που θα κατασκευάσεις το πρόγραμμά σου Αυτό που ανέβασα είναι πρότυπο για να το προσαρμόσει κανείς στις ανάγκες του Με λίγα λόγια είναι μόνο η μέθοδος |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στην παρέα Συγνώμη για την παρέμβαση. Φιλάνθη, δίπλα από κάθε χρονικό διάστημα θα πρέπει να υπάρχει το όνομα (ή ένας κωδικός) για να ξέρει το excel ποιον αφορά το διάστημα. Το θέμα είναι να βρούμε ένα τρόπο να καταχωρούμε τα ονόματα (ή τους κωδικούς) εύκολα. Το excel παρέχει πολλούς τρόπους. Ένας είναι ο παρακάτω: 1) Πληκτρολογούμε μια φορά το όνομα ή τον κωδικό. 2) Στο από κάτω κελί έχοντας πατημένο το Ctrl πατούμε το πλήκτρο με τα διπλά εισαγωγικά (αποστρόφους). Έτσι, χωρίς πληκτρολόγηση, θα αντιγραφεί το όνομα ή ο κωδικός και στο κελί αυτό. Φιλικά/Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 26-11-13 στις 15:20. |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστω ειναι πολυ χρησιμο αυτο που μου ειπες...
|
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα στην παρέα Μια λύση για περιορισμό των πληκτρολογήσεων, όταν δεν μας ενδιαφέρουν τα ονόματα. Η λύση βασίζεται στην όμορφη και λειτουργική λύση του Σπύρου, αλλά χρησιμοποιεί διαφορετικούς τύπους. Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Γεια σου Γιωργο πολυ καλο προγραμματακι. Τωρα ειναι το σωστό αυτο που ήθελα δηλαδη. Σε ευχαριστω πολυ.
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Φιλάνθη, στο προηγούμενο πρόγραμμα είχα κρατήσει κάποιους τύπους από το πρόγραμμα του Σπύρου οι οποίοι, χωρίς στην ουσία να δίνουν λάθος, στον υπολογισμό των χρονικών διαστημάτων σε μήνες και ημέρες , ενώ οι μέρες συμπλήρωναν μήνα δεν έκαναν τη σχετική μετατροπή (πχ από 1/1/2012 έως και 31/12/2012 δίνουν 31 μέρες αντί 1 μήνα). Στο επισυναπτόμενο αρχείο έκανα τη σχετική αλλαγή. Φιλικά/Γιώργος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 15:55.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο