| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του φόρουμ καλησπέρα. Τα στοιχεία έρχονται από επικόληση σύνδεσης από (3) άλλα excel (στο συνημμένο όμως τα έκανα απλά επικόληση) Επάνω σε αυτόν τον πίνακα θέλω ή στο excel ή στην access με σύνδεση αυτού το excel να βάζω ημερομηνίες ΑΠΟ-ΕΩΣ και να βγαίνουν Πόσες υποθέσεις εισήχθησαν ανα είδος Πόσες αποφάσεις δημοσιεύθηκαν, ανά Δικαστή και Είδος Ανα δικάσιμο τι έγινε (ΑΠΟΦΑΣΗ, ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ κλπ) Έχω φτιάξει ένα excel με την συνάρτηση if αλλά είναι πολύ πολύπλοκη και επειδή βλέπω σε άλλα θέματα πόσο πολύ τα συντομεύεται πήρα το θάρρος να σας ζητήσω την γνώμη σας. Σας ευχαριστώ και πιστεύω να μου δείξετε (όπως πάτνα) τον δρόμο για νέα προγράμματα |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Ειδική Επικόληση | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 26-05-15 15:06 |
| [Συναρτήσεις] Στατιστικά από επικόληση σύνδεσης | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 18-12-13 09:40 |
| [Συναρτήσεις] Στατιστικά αποτελέσματα από πίνακα επικόλλησης σύνδεσης | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-05-13 17:35 |
| [Συναρτήσεις] Επικόληση σύνδεσης | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 11-12-12 11:27 |
| [VBA] Αντιγραφή & Επικόληση | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 01-12-10 00:45 |
Η ώρα είναι 02:53.

Θεματικός Τρόπος