| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
καλησπέρα σε όλους σας μια διευκρίνηση γιατί έχω μπερδευτεί στον υπολογισμός στεγαστικού δανείου η συνάρτηση pmt υπολογίζει σε 365 ημέρες ή 360 πως να κάνω τον υπολογισμό με 360 ημέρες και με 365 ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
|
__________________ Φιλικά ![]() Χρήστος ___________________________ Αυτά που δεν ξέρεις φτιάχνουν μία βιβλιοθήκη που καθένας μας θα ήταν υπερήφανος να έχει. Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,η άγνοια σίγουρα δεν μπορεί να τα λύσει. |
|
| |||
| |||
| Παράθεση: Τη συνάρτηση τη γνωρίζω, αλλά δεν ξέρω αν υπολογίζει το έτος με 360 ή 365 ημέρες. αν π΄χ την υπολογίζει με 365 ημέρες , πως μπορω να υπολογίσω το δάνειο με 360 ημέρες. Αυτο είναι το πρόβλημά μου. Σε ευχαριστώ πάντως Παντελής |
|
| |||
| |||
|
κάποιος να γνωρίζει??
|
|
|
|
Καλημέρα 1. Η συνάρτηση PMT δεν ασχολείται με ημέρες αλλά με περιόδους άρα δεν κάνει στον υπολογισμό που θέλεις. 2. Σε προηγούμενη ερώτησή σου από τον Μάιο πήρες απάντηση και από εμένα και από τον Θανάση (ThanosP) και δεν μπήκες καν στον κόπο να μας πεις αν αυτές οι λύσεις ήταν εντάξει στο ζητούμενό σου. |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
έχετε απόλυτο δίκαιο. φυσικά δεν ήταν αμέλεια απο μέρους μου αλλά χοντράδα ειλικρινά συγγνώμην |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Υπολογισμός φπα | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 18-03-15 18:10 |
Η ώρα είναι 22:01.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο