| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι μου διάβασα αρκετά για ταξινόμηση σε κλειδωμένο φύλλο μέσα στο Forum αλλά δεν κατάφερα να τα εφαρμόσω στο φύλλο μου. Βασικά έχω βάλει την αυτόματη ταξινόμηση και προσπαθώ να το κλειδώσω μόνο και μόνο για αποφυγή σβησίματος κάποιου τύπου, με το που κλειδώνω δεν δουλεύει υπάρχει κάποια λύση (σχετικά απλή) ώστε να ταξινομούνται αυτόματα με αύξουσα σειρά ανάλογα το αποτέλεσμα μιας στήλης. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Ταξινόμηση από μεταφορά σε άλλο φύλλο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 19-12-14 11:43 |
| [Γενικά] Κοινή χρήση,αντιγραφή σε νέο φύλλο με προϋποθέσεις,κλειδωμένο drop down list | xray2201 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 07-10-14 18:31 |
| [ Φόρμες ] Τιμή σε κλειδωμένο πεδίο | NIC | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-08-12 13:11 |
| [Excel07] Ταξινόμηση γραμμών στο λογιστικό φύλλο, πως; | Miltos100 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 02-02-11 22:09 |
| [Γενικά] Ταξινόμηση σε προστατευμένο φύλλο. | Θανάσης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 06-12-10 00:10 |
Η ώρα είναι 11:23.

Θεματικός Τρόπος