| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του φόρουμ γειά σας. Φίλε Τάσο γειά σου και απευθύνομαι σε σένα γιατί με το πρόγραμμα που έφτιαξες στο Excel samples -με έχεις εξυπηρετήσει πάρα πολύ αλλά επειδή μερικοί συνάδελφοι αποθηκεύουν έγγραφα με κεφαλαία και άλλοι με μικρά θα ήθελα να μου πεις αν γίνεται το πρόγραμμα να ψάχνει (χωρίς τόνους) ασχέτως πως έχει αποθηκευτεί. Μερικές φορές που δοκίμασα βγήκαν μερικά έγγραφα που το έψαχνα με κεφαλαία, ενώ ήταν με μικρά αλλά τις περισσότερες φορές δεν βγαίνουν. Πιστεύω να έγινα κατανοητός |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα! Χρήστο δοκίμασε το συνημμένο. Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 10-07-13 στις 10:04. |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του φόρουμ Καλημέρα. Φίλε Τάσο ήταν αυτό που ζήτησα και σε ευχαριστώ πολύ ![]() Δεν ξέρω αν το έκανες (σύγουρα θα το έκανες) να το αποθηκεύσεις στο Excel samples |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Χρήστο! Έκανα μια επιπλέον τροποποίηση στο συνημμένο που έχει να κάνει με το άνοιγμα των αρχείων τόσο στα παραδείγματα όσο και στο θέμα αυτό. Θα πρέπει να κατεβάσεις το αρχείο ξανά. Να είσαι καλά! Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Τάσο σου στέλνω το πρόβλημα που έχω συνημμένα Άνοιξα το καινούργιο πρόγραμμα που έστειλες αλλά δεν τα καταλαβαίνω και δεν ανοίγει |
|
| ||||
| ||||
|
Χρήστο το αρχείο αυτό δεν περιέχει κάτι διαφορετικό σε σχέση με το προηγούμενο που να προκαλεί το πρόβλημα που αναφέρεις. Απλά έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις ασφαλείας (κέντρο αξιοπιστίας) του προγράμματος του συγκεκριμένου υπολογιστή. Προφανώς το έτρεξες από θέση που δεν θεωρείται αξιόπιστη για την Excel. Για οδηγίες σχετικά με τις αξιόπιστες θέσεις στο Microsoft Ofice 2007 δες εδώ: Δημιουργία, κατάργηση ή αλλαγή μιας αξιόπιστης θέσης για τα αρχεία σας - Excel - Office.com Για οδηγίες σχετικά με την ασφάλεια μακροεντολών δες εδώ: Αλλαγή ρυθμίσεων ασφαλείας μακροεντολών στο Excel - Excel - Office.com Όσο για την απενεργοποίηση της προειδοποίησης υπερσυνδέσμων δες εδώ How to enable or disable hyperlink warning messages in 2007 Office programs and in Office 2010 programs Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του φόρουμ γειά σας. Φίλε Τάσο σε ευχαριστώ για τις επιξηγήσεις σου. Απλά θέλω να σου πω τα εξής ; 1) Τα προγράμματά σου τα αποθήκευσα στον ίδιο φάκελο "Εγγραφά μου" και ενώ το 1ο δούλευε μια χαρά, το 2ο είχε τα προβλήματα που σου ανέφερα απ' ότι είδα τα είχες αποθηκεύσει διαφορέτικα (διαφορετικά εικονίδια) μήπως εκεί είναι το πρόβλημα;;;. 2) Το νέο πρόγραμμα που αποθήκευσες στο Excel Samples-(XL_Find Files-1) κατά την γνώμη μου δεν είναι τόσο εύχρηστο όσο τα προηγούμενα. |
|
| ||||
| ||||
|
Κάτι δεν κάνεις καλά Χρήστο. Τα αρχεία, και το παλιό και το καινούριο είναι *.xlsm και περιέχουν τον ίδιο κώδικα. Δεν είναι δυνατόν στο ένα να σου εμφανίζει προειδοποιητικά μηνύματα και στο άλλο όχι! Το ίδιο ισχύει και για το προειδοποιητικό μήνυμα κατά το άνοιγμα ορισμένων αρχείων μέσα από την εφαρμογή. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι τα 2 αρχεία έχουν διαφορετική συμπεριφορά. Φρόντισε να ρυθμίσεις το κέντρο αξιοπιστίας έτσι που να μπορείς τρέχεις τα αρχεία που περιέχουν μακροεντολές χωρίς πρόβλημα. Γι΄αυτό το λόγο σου έστειλα τους υπερσυνδέσμους. Επισυνάπτω και το παλιό αρχείο για να μπορεί κανείς να κάνει σύγκριση. Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 11-07-13 στις 02:41. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 00:41.

Υβριδικός τρόπος