Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Φίλοι του φόρουμ γειά σας. Έψαξα στο φόρουμ για να βρω λύση αλλά δεν είδα κάτι ανάλογο και θέλω την βοήθειά σας, όπως κάνετε τόσα χρόνια. Έχω (3) στήλες και θέλω όταν ισχύουν και οι τρείς να βγαίνει αποτέλεσμα δηλ. Άν Α1="Ρήγας" και Β1="Ειδική" και C1="Απόφαση", τότε 1, αλλοιώς "" Πιστεύω να σας έδωσα να καταλάβετε. |
|
![]()
Καλημέρα Δοκίμασε: =IF(AND(a1="Ρήγας";b1="Ειδική";c1="Απ όφαση");1;"") |
| |||
| |||
![]()
Φίλοι του φόρουμ Καλησπέρα Φίλε Θανάση σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου. Ναι κάνει την δουλειά του. Θα ήθελα να σε ρωτήσω πόσες στήλες μπορώ να βάλω ;;;; |
|
![]()
θα μπορούσες από την βοήθεια της Microsoft να δεις πόσες "ένθετες" μπορείς να βάλεις (συνάρτηση μέσα σε συνάρτηση) και τι όρια έχει κάθε μία. Σε προηγούμενο θέμα είχα δώσει όλα τα link με τα όρια της excel όλων των εκδόσεων Για παράδειγμα σε 2003 έχεις 7 ένθετες ενώ σε 2010 64 ενώ η AND δέχεται 255 συνθήκες |
| |||
| |||
![]()
Φίλε Σπύρο σε ευχαριστώ. Νάσε καλά και να μας βοηθάς ![]() |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Πρόβλημα εισαγωγής δεδομένων σε κελιά του Excel και πρόβλημα με συνάρτηση | ΣΟΦΙΑΖΩΤΟΥ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-12-13 13:14 |
[VBA] Διάσπαση κειμένου σε περισσότερα κελιά και το αντίστροφο | Tasos | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 16-09-12 19:20 |
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση σε περισσότερα φύλλα εργασίας | Βασίλης Καραχάλιος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 24-06-12 09:21 |
[Γενικά] Αναζήτηση σε περισσότερα φύλλα εργασίας | Tasos | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 05-09-11 22:46 |
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση σε περισσότερα φύλλα με τύπο | Aris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 05-09-11 18:43 |
Η ώρα είναι 15:49.