Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Αρχείο Excel ( 48010 KB )

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 31-05-13, 20:53
Όνομα: Σωτήρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Πυλαία Θεσσαλονικης
Προεπιλογή Αρχείο Excel ( 48010 KB )

Καλησπέρα σας.

Έχω ένα αρχείο Excel με 3 φύλλα εργασίας και θέλω να δημιουργήσω και ένα τέταρτο που θα το ονομάσω Συγκεντρωτικός Τιμοκατάλογος και θα έχει 5 στήλες.
Πληκτρολογώντας τον κωδικό του είδους στην πρώτη στήλη να μου φέρνει:
Στην 2η στήλη ( χονδρική Ελλάς ) το ποσό που θα βρίσκει στο φύλλο εργασίας με ονομασία Τιμοκατάλογος Ελλάς 04-2013 και στην στήλη 3 ( χονδρική )
Στην 3η στήλη (λιανική Ελλάς ) το ποσό που θα βρίσκει στο φύλλο εργασίας με ονομασία Τιμοκατάλογος Ελλάς 04-2013 και στην στήλη 4 ( λιανική )
Στην 4η στήλη ( λιανική Γερμανίας ) το ποσό που θα βρίσκει στο φύλλο εργασίας με ονομασία Τιμοκατάλογος Γερμανίας 04-2013 και στην στήλη 2 ( retail price )
Στην 5η στήλη ( discount code ) το ποσό που θα βρίσκει στο φύλλο εργασίας με ονομασία Τιμοκατάλογος Γερμανίας 04-2013 και στην στήλη 4 (discount code)
Το φύλλο εργασίας με ονομασία Τιμοκατάλογος Ελλάς 04-2013 έχει 4 στήλες και 105028 γραμμές
Το φύλλο εργασίας με ονομασία Τιμοκατάλογος Γερμανίας 04-2013 έχει 7 στήλες και 354405 γραμμές
Με την συνάρτηση VLOOKAP που το προσπάθησα μου έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά έχει βαρύνει πολύ (48010 ΚΒ) με αποτέλεσμα να μην ανοίγει γρήγορα.
Ποια άλλη συνάρτηση θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για να κάνω το αρχείο ποιο ελαφρύ ;;;;
Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων για την βοήθεια σας.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx Βιβλίο1.xlsx (10,9 KB, 22 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Αρχείο τιμών στο excel mantarinia Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 14-12-15 18:48
[Excel07] Βοήθεια με πρόβλημα σε αρχείο Excel sotisanis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 29-11-13 10:32
[Excel07] Βοήθεια με αρχείο Excel sotisanis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 14 13-10-13 21:45
[Excel07] Αρχείο Excel με απενεργοποιημένο Μενού Free_Ghost Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 25-09-12 06:44
ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ EXCEL ΤΖΙΜΗΣ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 01-04-11 15:42

Η ώρα είναι 10:56.