Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με κατι πάρα πολυ απλό?? Εχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν μπορώ να καταλάβω που ειναι το λάθος!! Εχω φτιάξει αυτο το ταμείο και θελω να κάνω μια καρτέλα για κάθε ημέρα του μήνα! Αυτο που θέλω ειναι κάθε επομενη μερα (στη θέση "κλεισιμο προηγουμενης ημέρας), να πέρνει απο την προηγούμενη ημέρα την τιμη απο το "κλείσιμο ημέρας" Το εχω ξανακανει σε αλλο αρχειο με την ίδια ακριβωώς συνάρτηση και λειτουργούσε!!! PLEASE δώστε μου τα φώτα σας γιατι ειμαι λιγο ερασιτέχνης στο excel οπως βλεπετε... ![]() |
|
![]()
καλημέρα όταν έχουμε συγχωνευμένα η τιμή που χρησιμοποιείτε πρέπει να αφορά το 1ο ενεργό κελί και όχι όλη την περιοχή συγχώνευσης. στο παράδειγμα του Αντώνη η ισότητα πρέπει να είναι με την πιο κάτω μορφή ='1-5-13'!L14 για μία ακόμα φορά θα πω να αποφεύγετε τα συγχωνευμένα |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
Σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Ανωτατη Τιμη | asterix | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-08-15 19:12 |
Τιμή απο υποφόρμα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 15-04-15 23:14 |
Πρόβλημα με συνάρτηση που θέλω να επιστρέφει τιμή μηδέν | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 10-01-15 14:06 |
τιμή null | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 30-12-12 19:58 |
Η ώρα είναι 02:34.